BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Léon Brusse
Mijn naam is Léon Brusse. Ik woon in Amersfoort, ik ben 25 jaar getrouwd. Samen hebben we 3 kinderen, waarvan de oudste inmiddels op zichzelf woont.

In mijn vrije tijd maak ik stedentrips, ga ik graag uit eten en breng ik de nodige uurtjes door langs voetbal- en hockeyvelden. Zo af en toe heb ik een bevlieging en fotografeer ik er op los.

My Tailor You Way:
Tailor: Trainen, Aansluiten (In)richtingen, Life Long Learning, (Organisatie) Ontwikkeling, Resultaat
Léon: Lean, Empatisch, Ondernemend, Nieuwsgierig

Al ruim 20 jaar help ik organisaties bij het continu verbeteren van hun performance. Vanuit thema’s als bijvoorbeeld DOE-democratie, vergrijzing, digitalisering, de mondige burger, participatie, continu veranderende wet- en regelgeving en de digitale agenda 2020 probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een veilige, leefbare en efficiënte werkomgeving.

Ik luister actief om te begrijpen en ga graag op zoek naar de achterliggende vraag van een relatie of prospect. Waarom beweegt een organisatie zoals deze beweegt? Waarom acteren mensen zoals ze acteren? Kan dit nog efficiënter en leuker? Eerst begrijpen en dan pas begrepen worden. Vanuit mijn sales- en adviesrol maak ik de verbinding. Op gelijkwaardig niveau. Pas dan vertaal ik, samen met onze specialisten, de drijfveren van een klantorganisatie naar praktische en duurzame oplossingen.

Robert Jan Kramer
Ik ben Robert Jan Kramer en woon in Zeist. Omdat ik dol ben op dynamiek, werk ik graag door het hele land. Mijn dochter en zoon wonen inmiddels op zichzelf in respectievelijk Maastricht en Utrecht.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken en ben veel te vinden op en rond het hockeyveld als trainer en coach van uiteenlopende teams in verschillende leeftijdscategorieën.

My Tailor You Way:
Tailor: Tijdgebonden, Accepteren, Inspireren, (profi)Leren, Ondersteunen, Resultaatgericht
Robert Jan: Realistisch, Ongedwongen, Begrijpend, Effectief, Relevant, Typisch (en Jan op de koop toe)

In diverse rollen houd ik mij sinds meer dan 25 jaar bezig met mensen en organisaties die willen leren, groeien en ontwikkelen. Vanuit deze rollen vind ik leren in vele vormen elke keer weer een uitdagend proces. Training, coaching entertrainment, mentoring en supervisie zijn voor mij uitdagende middelen om mensen te ondersteunen in hun leerproces.

Het achterhalen van de vraag achter de vraag en het krijgen van zicht op de belangen die er spelen is voor mij altijd een mooie aanloop voor een effectief leer- en/of ontwikkelproces. De uitwerking moet altijd voldoen aan het principe “doen wat er gedaan kan en moet worden, niet meer en ook niet minder”. Met andere woorden: onze oplossing moet altijd KISS zijn: Kort – Intensief – Snel – Succesvol. Alleen op die manier is leren niet alleen verrassend leuk, maar ook bijzonder aantrekkelijk en effectief.

Share This