BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Covey praktisch vertaald – begeleide e-learning

Covey praktisch vertaald – begeleide e-learning

Deze training gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar. Een ontdekkingstocht door uw persoonlijke gewoonten en de gevolgen hiervan op zowel uzelf als anderen.

De oorspronkelijke titel de 7 eigenschappen van effectief leiderschap lijkt vooral over leiderschap te gaan. Dit gedachtegoed gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar. Voor iedereen die op een effectieve manier het beste uit zichzelf wil halen.

Doel

  • U rekent af met belemmerende vooroordelen en reactief gedrag, u weet waar u adequaat invloed op uit kunt oefenen.
  • U hebt geleerd doelbewust te handelen vanuit eigen gekozen doelen en prioriteiten te stellen.
  • U hebt geleerd de 7 gewoonten toe te passen om te komen tot een optimale samenwerking met duurzame oplossingen vanuit wederzijds begrip.

Doelgroep

De training is bedoeld niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen die zijn/haar eigen persoonlijke effectiviteit in samenwerking met en in relatie tot anderen, duurzaam wil vergroten.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

In deze training leert u de gewoonten toe te passen in uiteenlopende situaties. U kunt schakelen hierin om zodoende goed af te kunnen stemmen op dat wat nodig is.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?

Vaardigheden

Gepubliceerd op

25 januari 2021