BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

HKZ-kwaliteitskeurmerk ZZP’ers in zorg en welzijn – begeleide e-learning

Laat je kwaliteit zien! Onderscheid je op deze manier als ZZP’er.
HKZ heeft in samenwerking met marktpartijen een persoonsgebonden en onafhankelijk keurmerk ontwikkeld voor alle zelfstandigen in de (langdurige) zorg. Als ZZP’ers kun je je als persoon op basis van dit keurmerk laten certificeren. Je laat daarmee zien dat je aan de complexe eisen en regelgeving van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) voldoet.

Doel

De training helpt je in de basis op weg om volgens de genoemde HKZ-norm je onderneming vorm te geven en het assessment voorbereid in te gaan om je te laten certificeren.

Doelgroep

Voor ZZP’ers die werken als verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders in de langdurige zorg en de thuis- en kraamzorg (niveau 3 t/m 7).

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

Je krijgt kennis aangereikt over:
• Kwaliteitsmanagement
• Persoonscertificering
• Doelen stellen
• Risicomanagement
• Basisinformatie over de norm
Met deze kennis kun je een eigen plan opstellen om je HKZ-certificering te behalen.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?