BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training: Team op de Kaart

Bestaat er een ideaal team? Dat is nog maar de vraag. Er bestaan wel goede en minder gelukkige combinaties van mensen en dat heeft vaak met de verschillen in gedrag te maken. Zo kan het voorkomen dat bepaalde gedragsstijlen in een team ontbreken of dat er juist veel mensen zijn met eenzelfde gedragsstijl.

Doel

Hoe kom je erachter hoe het team is samengesteld? Deze vraag staat centraal bij de deze training.

Tijdens de training komen we – met behulp van de TeamMap – erachter hoe het team is samengesteld. De TeamMap geeft inzicht in de gedragsstijlen van de teamleden, waar de sterktes en zwaktes liggen.

Alle deelnemers worden op basis van hun PersonalMap ingedeeld in de Wereld van Verschil. Het resultaat is een overzichtskaart die in één oogopslag toont hoe een groep of afdeling is samengesteld en welke individuele gedragseigenschappen de deelnemers hebben.

De training is altijd een vervolg op de en Jij en Ik op de Kaart trainingen. Deze training is zeer interactief. Ook hier wordt gewerkt met vloermatten van de Wereld van Verschil waarop eenieder zijn of haar positie inneemt.

De teamopstelling, het letterlijk inzichtelijk maken van de diverse gedragsstijlen en de dialoog die hierbij ontstaat, zorgen ervoor dat dit een zeer effectieve manier is om als team te groeien.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die als team wilt groeien.

Voorkennis

Niet van toepassing

Vorm

Maatwerk

Inhoud

Deze training legt de focus op het Team:

  • Herhaling van de verschillende gedragsstijlen aan de hand van de PersonalMap en de Routebeschrijving.
  • Bespreking TeamMap en samenwerkingsvormen.
  • Bespreken van de talenten en valkuilen van het team.

Duur & Prijs

Duur: 1 dag
Prijs:

Heeft u een vraag voor ons?