BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Internet e-learning / online training

Volg Internet – begeleide e-learning / online trainingen bij Tailor You. Wij bieden in samenwerking met MicroTraining2Go een ruime diversiteit van begeleide e-learning / online trainingen aan.

Internet

Graag verwijzen wij u naar de mogelijkheden met betrekking tot onze Internet – begeleide e-learning / online trainingen.

Digitaal welzijn – begeleide e-learning

Hoe zorgt u ervoor dat technologie geen afleiding vormt, maar echt iets toevoegt aan uw leven? Technologie speelt tegenwoordig voor bijna iedereen een grote rol.

Bekijk deze training

LinkedIn profieloptimalisatie werkzoekenden – begeleide e-learning

Jouw profiel is de basis voor zakelijk netwerken en profileren. Maar vaak is een profiel snel aangemaakt of wordt er niet naar omgekeken. Ook zijn vele onderdelen nog niet bekend. Veel profielen zijn dus nog niet sterk en aantrekkelijk genoeg ingericht.

Bekijk deze training

LinkedIn branding, marketing en sales – begeleide e-learning

Veel (zelfstandig) ondernemers en bedrijven, met werknemers, zijn wel op LinkedIn aanwezig en actief. Maar vaak niet doelgericht of strategisch om het sterk in te zetten voor je business. Want LinkedIn als zakelijk netwerkplatform is zeer interessant en kransrijk om in beeld te komen bij je doelgroep.

Bekijk deze training

Meer inzicht en kennis van LinkedIn – begeleide e-learning

Wat kan LinkedIn betekenen voor u of uw business? Tegenwoordig draait het veel meer om netwerken en verbinden. Voor bedrijven werkt koud verkopen steeds minder goed en roept meer weerstand op.

Bekijk deze training

Doelgericht netwerken via LinkedIn – begeleide e-learning

LinkedIn is het grootste zakelijke online platform in Nederland met meer dan 6 miljoen Nederlandse account en wordt door meer dan 4 miljoen Nederlanders maandelijks bezocht. Grote kans dus dat jij ook een profiel hebt. Maar wat kun je er precies mee?

Bekijk deze training

LinkedIn profieloptimalisatie bedrijven – begeleide e-learning

Jouw profiel is de basis voor zakelijk netwerken en profileren. Maar vaak is een profiel snel aangemaakt of wordt er niet naar omgekeken. Ook zijn vele onderdelen nog niet bekend. Veel profielen zijn dus nog niet sterk en aantrekkelijk genoeg ingericht. En hier mis je dus kansen!

Bekijk deze training

Heeft u een vraag aan ons?