BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Persoonlijke vaardigheden

Sommige dingen kan een mens van nature. Hij of zij is er domweg voor in de wieg gelegd. Andere dingen zijn moeilijker en soms zelfs lastig, want “dat heb ik van thuis nooit meegekregen”.  Je persoonlijke vaardigheden trainen maakt je completer.

Persoonlijke vaardigheden

Sommige dingen kan een mens van nature. Hij of zij is er domweg voor in de wieg gelegd. Andere dingen zijn moeilijker en soms zelfs lastig, want “dat heb ik van thuis nooit meegekregen”. Dat is begrijpelijk en helemaal niet erg. Ieder individu heeft namelijk zijn of haar persoonlijke voorkeuren en tegelijkertijd kun je op vaardigheidsniveau van alles leren.

Een persoonlijke aanpak in de vorm van een coachingstraject binnen dit thema helpt enorm als het onderwerp aansluit op de behoefte van de betrokkene. Het biedt de mogelijkheid om juist die zaken te leren op dé manier die aansluit op het persoonlijke vraagstuk. Het is niet alleen verrassend in het resultaat, maar zorgt er ook voor dat nieuwe vaardigheden snel landen.

Privé Coaching Traject Managementvaardigheden

In de loop der tijd kan het zijn dat je als medewerker steeds verantwoordelijkheden krijgt. Dat gaat meestal organisch. Zo ontwikkel je je senioriteit en kan het gebeuren dat je in een leidinggevende rol terecht komt.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Positief Leidinggeven

Er zijn veel manieren om leiding te geven. Elke situatie en elk persoon in een team vraagt ook net weer om een andere stijl. Belangrijk bij effectief leidinggeven is positiviteit.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Presenteren kun je leren

Iedereen presenteert zich elk moment van de dag weer bij en aan anderen. Je profileert je zowel verbaal als non-verbaal en bent daarbij altijd bezig een onuitwisbare indruk achter te laten.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Zakelijke Persoonlijkheid

Dat de persoonlijkheid van een medewerker matcht met de cultuur van het bedrijf of de organisatie waar ze werken, is altijd belangrijk. Toch zit hier vaak een knellend punt van aandacht.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Feedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen is nodig om te groeien, groei van een individu, team en organisatie. Tijdens dit coachingstraject leer je feedback te geven en te ontvangen op een constructieve manier waardoor je op een positieve manier werkt aan kwaliteitsverbetering. 

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Beïnvloeden en Overtuigen

Weet je achteraf zeker dat jouw oplossing toch de beste was? Heb je jezelf dan al ja horen zeggen tegen de mindere aanpak van een ander? Ben je vervolgens verbaasd waarom je dat zo hebt laten gebeuren?

Bekijk dit traject >

Executive coaching: ontwikkeling door reflectie

Bestuurders, leidinggevenden en ondernemers staan vaak onder grote druk. Ze hebben veel verantwoordelijkheden.
Er wordt van je verwacht dat je een visie op de toekomst hebt en dat je je medewerkers weet te motiveren in de juiste richting te bewegen.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Motiveren van Teamleden

Veel mensen lijken vanuit zichzelf enthousiast te zijn voor het werk dat ze doen. Er zijn echter ook veel mensen die inspiratie, uitdaging en stimulans nodig hebben.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Feedback Geven

Het geven van feedback is een kunst op zich en heeft verschillende effecten afhankelijk van de manier waarop het wordt gegeven.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Krachtig adviseren

Het vertalen van de vraag van een opdrachtgever naar een klinkend advies is eigenlijk best moeilijk. Je moet met meerdere dingen tegelijk rekening houden. 

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Effectief solliciteren

Solliciteren is meer dan alleen een brief schrijven en een CV toesturen. Er komt veel meer bij kijken. Tegenwoordig gaat het om een goed verhaal kunnen vertellen en mensen daarmee oprecht te verleiden. En daarmee wordt in dit geval bedoeld: anderen overtuigen dat ze met de keuze voor jou de juiste persoon binnenhalen.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Herkennen van en inspelen op het gedrag van anderen

Hoe maak jij als Professional de verbinding met je collega, de klant of leverancier. Wanneer gaan je nekharen overeind staan en met welke karaktereigenschappen vind je het lastig communiceren? Wanneer verloopt de communicatie juist vloeiend en waarom is dit zo?

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Mijn loopbaan in beweging, netwerk-, sollicitatie- en gesprekstechnieken

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller, dit betekent veranderende en nieuwe functies. Hoe vertel je jouw verhaal? Wat komt er allemaal kijken bij solliciteren? 

Bekijk dit traject >

Heeft u een vraag aan ons?