BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Effectiviteit

Het beste er uit halen en de grootste hoogte bereiken in je werk is niemand vreemd. Elke mens wil van nature presenteren. De vraag is of dat wat je doet, hoe je het doet en de weg waarlangs je dat bereikt over het algemeen juist is? Persoonlijke effectiviteit verbeteren, lees dan even verder.

Effectiviteit 

Het beste er uit halen en de grootste hoogte bereiken in je werk is niemand vreemd. Elke mens wil van nature presenteren. De vraag is of dat wat je doet, hoe je het doet en de weg waarlangs je dat bereikt over het algemeen juist is? Dat is geen aanklacht, want zoals je zaken altijd deed, heeft je gebracht waar je nu staat! Echter, de wereld om je heen verandert en ontwikkelt voortdurend en daar zul je zelf in mee moeten. Persoonlijke groei in de vorm van effectiviteit en efficiency in je denken en doen is daarbij een belangrijke sleutel.

Coaching is daarbij een prima middel. Het is persoonlijk en legt de aandacht daar waar deze noodzakelijk is. Enerzijds confronterend omdat je uit je comfortzone wordt gehaald en je het vertrouwde moet vervreemden. Anderzijds omdat het dicht bij komt en aandacht besteed aan de thema’s die er voor jou echt toe doen. Coaching met effectiviteit als centrale thema is een pittig proces met een groot rendement.

Privé Coaching Traject Effectief Communiceren

Communicatie is niets meer of minder dan zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten. Dat lijkt makkelijk, maar is in de praktijk moeilijker dan je denkt.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Timemanagement

Toenemende werkdruk, steeds meer informatie; het managen van tijd wordt steeds belangrijker. In dit coaching traject krijg je inzicht in waar de knelpunten en uitdagingen liggen en hoe je daarmee om kunt gaan. Het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes vormen een belangrijk onderdeel.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Happiness@Work

Het ervaren van werkplezier door werknemers blijft een belangrijke motor te zijn voor het bereiken van een goed bedrijfsresultaat. Onderzoek heeft hierin aangetoond dat gelukkige werknemers die veel werkplezier ervaren effectiever zijn, meer resultaatbewust werken en veel minder last hebben van stress.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Effectieve Besluitvorming

Het effectief nemen van besluiten blijkt vaak lastiger dan men denkt. Je herkent vast de situatie waarbij besluiten snel genomen worden en dat achteraf een stap terug gedaan moet worden omdat blijkt dat de neuzen nog niet in dezelfde richting staan.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een onderwerp dat voor iedereen hoog op de agenda zou moeten staan. Het gaat er immers om vanuit sterk gedrag en kracht te denken en doen.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Energy@Work

Meer voldoening uit je werk en leven halen, heeft vooral te maken met de manier waarop je je energie inzet. Omdat op een effectieve manier te doen moet je inzicht hebben op je mentale kracht, je emotionele veerkracht en je fysieke uithoudingsvermogen. 

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Productivity@Work

Het behalen van een goede productiviteit en een beter werkresultaat is een optelsom van taakgerichtheid, taakeffectiviteit, energieniveau en werkplezier. Om dat te bereiken moet je je bewust zijn van je ambities en je doelen en moet je parallel daaraan prioriteiten stellen en keuzes maken. Alleen op die manier kun je voldoen aan je eigen verwachtingen en die van anderen.

Bekijk dit traject >

Heeft u een vraag aan ons?