BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Effectiviteit

Het beste er uit halen en de grootste hoogte bereiken in je werk is niemand vreemd. Elke mens wil van nature presenteren. De vraag is of dat wat je doet, hoe je het doet en de weg waarlangs je dat bereikt over het algemeen juist is?

Effectiviteit 

Het beste er uit halen en de grootste hoogte bereiken in je werk is niemand vreemd. Elke mens wil van nature presenteren. De vraag is of dat wat je doet, hoe je het doet en de weg waarlangs je dat bereikt over het algemeen juist is? Dat is geen aanklacht, want zoals je zaken altijd deed, heeft je gebracht waar je nu staat! Echter, de wereld om je heen verandert en ontwikkelt voortdurend en daar zul je zelf in mee moeten. Persoonlijke groei in de vorm van effectiviteit en efficiency in je denken en doen is daarbij een belangrijke sleutel.

Coaching is daarbij een prima middel. Het is persoonlijk en legt de aandacht daar waar deze noodzakelijk is. Enerzijds confronterend omdat je uit je comfortzone wordt gehaald en je het vertrouwde moet vervreemden. Anderzijds omdat het dicht bij komt en aandacht besteed aan de thema’s die er voor jou echt toe doen. Coaching met effectiviteit als centrale thema is een pittig proces met een groot rendement.

Privé Coaching Traject Effectief Communiceren

Dit thema is bedoeld voor medewerk(st)ers die het idee hebben vaak niet gehoord of gezien te worden. In dit traject pakken we alle onzekerheden aan, zodat de medewerk(st)er leert om effectief te communiceren en ook verstaanbaar en zichtbaar voor anderen te worden. 

Bekijk deze training >

Privé Coaching Traject Timemanagement

Toenemende werkdruk, steeds meer informatie; het managen van tijd wordt steeds belangrijker. In dit traject krijg je inzicht in waar de knelpunten en uitdagingen liggen en hoe je daarmee om kunt gaan.

Bekijk deze training >

Privé Coaching Traject Happiness@Work

GELUK = RESULTAAT, ook op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt dat gelukkig werken goed is voor werknemers én voor het bedrijfsresultaat. Gelukkige werkers zijn effectiever, hebben minder last van stress, vertonen minder absenteïsme en blijven langer bij dezelfde organisatie.

Bekijk deze training >

Privé Coaching Traject Persoonlijk Leiderschap

Dit thema is bedoeld voor leidinggevenden die effectievere werkrelaties willen ontwikkelen. In dit traject gaan we op zoek naar de knelpunten in het persoonlijk leiderschap, tevens wordt er een basis voor succesvolle en duurzame werkrelaties gelegd. 

Bekijk deze training >

Privé Coaching Traject Energy@Work

Na het volgen van de training Energy@Work weet u hoe u uw mentale kracht, emotionele veerkracht en fysiek uithoudingsvermogen kunt vergroten teneinde uw energieniveau te verhogen, betere resultaten te behalen en meer voldoening te hebben in uw werk en uw leven. 

Bekijk deze training >

Privé Coaching Traject Productivity@Work

Na het volgen van de training Productivity@Work bent u in staat om op een praktische wijze uw productiviteit, effectiviteit, energieniveau en werkplezier te vergroten teneinde betere werkresultaten te behalen. 

Bekijk deze training >

Heeft u een vraag aan ons?