BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Effectiviteit

Tailor You biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot Effectiviteit aan.

Effectiviteit

Effectiviteit kun je op veel manieren uitleggen. Het kan gaan om persoonlijke effectiviteit, teameffectiviteit, effectiviteit van processen en werkwijzen en uiteindelijk ook om effectiviteit van de onderneming. En daarmee zeggen we dat de effectiviteit – hoe je het ook wil uitleggen – altijd rechtstreeks effect heeft op het resultaat van een onderneming.

Onze trainingen met dit centrale thema gaan altijd in op de aanleiding waarom deelnemers denken zoals ze denk en doen zoals ze doen. Van daaruit bouwen we gezamenlijk aan het uitwerken van nieuwe handelingsscenario’s waarmee ze ook direct aan de slag kunnen in het dagelijkse werk. Effectiviteit heeft daarbij vooral ook te maken met de ‘wil’ om taken en verantwoordelijkheden enerzijds en processen en procedures anderzijds slim aan te pakken, zodat je met minder energie het beste rendement kunt bereiken.  

Training Teameffectiviteit op een hoger plan

Op het moment dat ’teameffectiviteit’ valt, schrikt iedereen. De meest voorkomende reactie is: we doen ons werk als team niet goed, wij zijn niet effectief en als straf krijgen we er weer meer werk bij!

Bekijk deze training >

Training Timemanagement

Toenemende werkdruk, steeds meer informatie; het managen van tijd wordt steeds belangrijker. Door dit traject krijg je als deelnemer inzicht in waar de knelpunten en uitdagingen liggen en hoe je daarmee om kunt gaan.

Bekijk deze training >

Training Assertiviteit en communicatie

Er zijn diverse redenen waarom mensen zich niet assertief gedragen. Deze succesvolle communicatietraining sluit aan voor veel werksituaties, of het nu gaat om vergaderingen, overleggen, onderhandelingen of conflicten. 

Bekijk deze training >

Training Efficiënter werken (team)

In 1 oogopslag in beeld wie waar mee bezig is? Snel werk kunnen verdelen en overnemen van elkaar? Elkaar aanspreken en motiveren? Prioriteren? Allemaal elementen waar we ontzettend veel tijd mee kunnen verliezen. 

Bekijk deze training >

Heeft u een vraag aan ons?