BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Effectiviteit

Tailor You biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot Effectiviteit aan.

Effectiviteit

Effectiviteit kun je op veel manieren uitleggen. Het kan gaan om persoonlijke effectiviteit, teameffectiviteit, effectiviteit van processen en werkwijzen en uiteindelijk ook om effectiviteit van de onderneming. En daarmee zeggen we dat de effectiviteit – hoe je het ook wil uitleggen – altijd rechtstreeks effect heeft op het resultaat van een onderneming.

Onze trainingen met dit centrale thema gaan altijd in op de aanleiding waarom deelnemers denken zoals ze denk en doen zoals ze doen. Van daaruit bouwen we gezamenlijk aan het uitwerken van nieuwe handelingsscenario’s waarmee ze ook direct aan de slag kunnen in het dagelijkse werk. Effectiviteit heeft daarbij vooral ook te maken met de ‘wil’ om taken en verantwoordelijkheden enerzijds en processen en procedures anderzijds slim aan te pakken, zodat je met minder energie het beste rendement kunt bereiken.  

Training Teameffectiviteit op een hoger plan

Op het moment dat ‘teameffectiveit’ valt, schrikt iedereen in het team. De natuurlijke reactie is: we doen het niet goed en het moet weer anders, we krijgen nog meer op ons bord en moeten nog meer doen. 

Bekijk deze training >

Training Timemanagement

Aan de hand van individuele- en groepsopdracht wordt in deze tweedaagse training het thema Timemanagement behandeld. Een belangrijk vraag hierbij is: ‘Wat wil ik?’ en ‘Hoe bereik ik dat?’

Bekijk deze training >

Training Assertiviteit en communicatie

Profiteer van deze succesvolle communicatietraining, in vele werksituaties, of het nu gaat om vergaderingen, overleggen, onderhandelingen of conflicten. 

Bekijk deze training >

Heeft u een vraag aan ons?