BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Timemanagement

Toenemende werkdruk, steeds meer informatie; het managen van tijd wordt steeds belangrijker. Door dit traject krijg je als deelnemer inzicht in waar de knelpunten en uitdagingen liggen en hoe je daarmee om kunt gaan. Het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes vormen een belangrijk onderdeel.

We leven in een tijd van steeds hogere werkdruk en een toename aan informatie. Toch wordt een werkdag niet langer. Het is dus ook steeds meer een kunst om je dagelijkse draaglast te managen in de beschikbare tijd. En vergeet niet dat tegenover die draaglast een begrensde draagkracht staat.

Het vinden van de balans tussen je persoonlijke draagkracht en draaglast is een belangrijk punt van aandacht in deze training. Daarbij komen zaken aan de orde zoals keuzes maken, prioriteiten stellen, taken delegeren en een onderscheid kunnen maken moeten-kunnen-willen.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk. Alle onderwerpen in de training leveren een bijdragen aan het reduceren en voorkomen van verzuim door ziekte of andere oorzaken.

Doelgroep

Omdat het doel en de inhoud van de training uiteindelijk op basis van maatwerk worden samengesteld, kan in principe iedere medewerker deelnemen aan deze training.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist. Bereidheid tot zelfreflectie.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

Aan de hand van oefeningen en onderlinge feedback wordt de theorie in praktijk beoefend.Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.:

  • Hoe verdeel ik mijn energie
  • Hoe ga ik om met ’tijdverslinders’?
  • ‘Nee’ zeggen en ‘ja’ doen
  • Hoe leer ik focussen?
  • Wat is het nut van een logboek?
  • Hoe ziet mijn planning eruit?
  • Hoe creëer ik een ‘nu’ moment?

Duur & Prijs

Duur: 2 dagen
Prijs: €1.250,00

Heeft u een vraag voor ons?