BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Persoonlijke effectiviteit e-learning / online training

Volg Persoonlijke effectiviteit – begeleide e-learning / online trainingen bij Tailor You. Wij bieden in samenwerking met MicroTraining2Go een ruime diversiteit van begeleide e-learning / online trainingen aan.

Persoonlijke effectiviteit

Graag verwijzen wij u naar de mogelijkheden met betrekking tot onze Persoonlijke effectiviteit – begeleide e-learning / online trainingen.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – begeleide e-learning

De Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland gaat de naleving van deze verordening ook echt handhaven. Deze online training biedt u degelijke basiskennis van de AVG zodat u deze direct in de praktijk kunt toepassen.

Bekijk deze training

Covey praktisch vertaald – begeleide e-learning

Deze training gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar.

Bekijk deze training

Effectief Vitaal – begeleide e-learning

Als u stappen kunt ondernemen om uw energie te verhogen, concentratie en geheugen te verbeteren zou u dat doen? Wij willen allemaal vitaal zijn, genoeg energie hebben, mentaal helderheid ervaren

Bekijk deze training

Gemakkelijker verkopen met DISC – begeleide e-learning

Hoe het DISC-model u inzicht geeft in uw verkoopstijl en u in staat stelt om sneller in de behoeften van klanten te voorzien Hoe sneller en beter u de bekende ?

Bekijk deze training

Herkennen van gedragsstijlen met behulp van DISC – begeleide e-learning

Hoe het DISC-model u inzicht geeft in uw leiderschapsstijl en u in staat stelt om medewerkers gemakkelijker aan te sturen

Bekijk deze training

Maak je Comeback met Hans van Breukelen en Menno Diederiks – begeleide e-learning

Na het grote succes van het boek is hier dan nu de ?’Maak je comeback training’’. Deze training geeft u alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen.

Bekijk deze training

Mindmappen – begeleide e-learning

Hoe zorgen wij ervoor dat die enorme hoeveelheden informatie op de juiste manier verwerkt wordt? Hoe vinden we die informatie snel terug?

Bekijk deze training

Persoonlijke prestatie strategieën – begeleide e-learning

Topsporters gebruiken verschillende strategieën om succesvol in hun sport te zijn. We kunnen ook veel van deze technieken gebruiken om elke dag een beetje meer succesvoller te worden.

Bekijk deze training

Succesvol Presenteren – begeleide e-learning

Opdrachten verwerven begint met duidelijk maken aan uw opdrachtgever wat de toegevoegde waarde van uw product of dienst is.

Bekijk deze training

Timemanagement – begeleide e-learning

Veel mensen vinden het moeilijk om effectief te werken. Want hoe bepaalt u nu eigenlijk uw prioriteiten en welke manieren zijn er om prioriteiten te stellen? En hoe zorgt u ervoor dat u gefocust werkt……

Bekijk deze training

Work Life Balance – begeleide e-learning

Meer evenwicht tussen werk en privé, een succesvolle carrière opbouwen, Lukt u het ook om dit alles mooi in balans te houden? Wanneer u naar uw werk toe gaat is het misschien makkelijker om uw……

Bekijk deze training

Circulair denken – begeleide e-learning

Komt u ze ook in uw organisatie tegen? Vraagstukken waarvan u dacht dat die al waren opgelost en/of niet het beoogde effect sorteerden. Of nog erger?

Bekijk deze training

De wereld door een gekleurde bril – begeleide e-learning

Communiceren met mensen met een andere culturele achtergrond is voor veel mensen lastig. Want hoe zorgt u er nu voor dat uw boodschap goed overkomt?

Bekijk deze training

Effectieve productiviteit ? snellezen en mindmappen – begeleide e-learning

De informatie die wij in één dag moeten verwerken is groter dan die onze voorouders in hun hele leven te verwerken kregen. Gelukkig kunnen onze hersenen veel informatie opslaan. Maar?.

Bekijk deze training

Helder Communiceren – begeleide e-learning

Hoe brengt u duidelijk een boodschap over. Wanneer zet u welke communicatiestijl in. Welke reactie kunt u wanneer verwachten. Hoe geeft u feed back.

Bekijk deze training

Introductie Lean – begeleide e-learning

Lean is een managementfilosofie die erop gericht is om de organisatie en processen zodanig in te richten dat er optimale waarde gecreëerd wordt voor de klant. Lean Management is gebaseerd op 5 belangrijke principes.

Bekijk deze training

Meer productiviteit op het werk – begeleide e-learning

Als u ervoor wilt zorgen dat u zo productief mogelijk bent, is het essentieel dat u goed met uw tijd omgaat. Leer hoe u productiever kunt zijn met samenwerkingstools in de Cloud

Bekijk deze training

Overtuigend Adviezen Schrijven – begeleide e-learning

Een overtuigend advies, stevig onderbouwd vanuit de beleving van uw doelgroep, wie wil dat niet kunnen schrijven? U hanteert een efficiënte schrijfaanpak waarbij u hoofd- en bijzaken eenvoudig scheidt.

Bekijk deze training

Stress en Burnout Toolkit – begeleide e-learning

Heeft u weinig energie? Voelt u zich futloos? Heeft u regelmatig last van faalangst? Heeft u nergens zin in? In een stress en burn-out situatie wilt u weer terug keren naar een situatie…..

Bekijk deze training

Succesvol Zakendoen in andere landen – begeleide e-learning

Uw bedrijf groeit. Op uw pad naar internationale groei kiest u voor andere landen. U spreekt goed Engels, dus dat zal het probleem niet zijn. Maar de communicatie met andere doelgroepen en culturen verloopt stroef……

Bekijk deze training

Verbindend Communiceren – begeleide e-learning

Professioneel en goed communiceren is een vaardigheid die in vrijwel elke bedrijfstak als functie-eis wordt gesteld. Helder kunnen verwoorden wat u bedoelt waarbij u ook oog hebt voor de ander, gaat verder dan gewoon communiceren……

Bekijk deze training

Heeft u een vraag aan ons?