BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Circulair denken – begeleide e-learning

Komt u ze ook in uw organisatie tegen? Vraagstukken waarvan u dacht dat die al waren opgelost en/of niet het beoogde effect sorteerden. Of nog erger? Vraagstukken die u niet aan durft te pakken omdat u het gevoel hebt dat er (nog) geen oplossing voor is. Om hardnekkige vraagstukken het hoofd te bieden is een innovatieve manier van denken nodig: Circulair Denken! Door op een fundamenteel andere manier te denken dienen radicaal andere, meer duurzame oplossingen zich aan.

Doel

Na de training bent u in staat om andere soorten vragen te stellen om achter de waarom vraag de onderliggende Circulaire Causaliteit te vinden;

De deelnemers herkennen versterkende en remmende oorzakelijke relaties;

De deelnemers kunnen suggesties voor regelkringen herkennen en benoemen om zo een actief gedragspatroon te verklaren;

Doelgroep

De training is bedoeld voor mensen met een denk en werk niveau die aansluit bij Lean, Six-Sigma, Theory of Constraint, Systeemdenken, Regeltechniek, Continu Verbeteren of ervaring hebben met bedrijfstransformaties. De deelnemers hebben affiniteit met het analyseren van hardnekkige organisatorische of persoonlijke vraagstukken. De deelnemers willen een keer nader kennis maken met het concept van circulair denken voordat ze er echt in willen investeren.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

Tijdens de training wordt een paradigma bij je gestart om naast het klassieke Lineair Denken ook Circulair te leren Denken. De basis daarvan is de regeltechniek en verandermanagement technieken. Als deelnemer krijgt u een nieuw begrippen kader met betrekking tot Circulair Denken; inzicht in de noodzaak tot Circulair Denken; inzicht in hoe gedragspatronen met Circulair Denken geanalyseerd kunnen worden; inzicht in hoe Circulaire Causaliteit patronen genereerd.

Onderwerpen die aan bod komen en waarmee u gaat oefenen zijn:

  • Circulaire Causaliteit
  • Versterkende en Remmende oorzakelijke relaties herkennen
  • Leren hoe op basis van oorzakelijke relaties de dynamiek van gedragsveranderingen verklaard kan worden

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?