BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Welzijn

Tailor You biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot het thema Welzijn aan. 

Welzijn

Mens en organisatie hebben behoefte aan gevoeld werkplezier, gezamenlijke betrokkenheid, waardering en eigenaarschap. Deze factoren hebben rechtstreeks invloed op het bedrijfsresultaat en vooral ook het aanwezigheidspercentrage en de ondernemendheid van betrokkenen binnen de kaders van de organisatie. Medewerkers die geboeid en verbonden zijn, die zich eigenaar voelen van een vraagstuk, die verantwoordelijkheid durven en kunnen nemen voor en binnen hun taakstelling, presteren beter en zijn bereid aan nieuwe ontwikkelingen bij te dragen. Veranderen is voor niet hen niet eng, maar een uitdaging.

Trainingen met deze onderlegger hebben een persoonlijk karakter en hebben rechtstreeks invloed op het gedrag van de deelnemer(s). De deelnemers worden uitgedaagd uit hun comfortzone te treden en het bekende te vervreemden. 

Training Ziekteverzuim Reduceren

Het is lastig voor elke manager binnen een organisatie om elke dag weer geconfronteerd te worden met de afwezigheid van medewerkers door ziekte of een andere reden.

Bekijk deze training >

Training Mindfulness: bewust kiezen voor beter

Wordt het weer tijd om zelf de regie in handen te nemen, vertrouwde patronen te doorbreken en nieuwe rust te vinden in je denken en doen? Ieder mens heeft eigen onhebbelijkheden. Ze hebben is één, maar er mee omgaan is een hele grote uitdaging.

Bekijk deze training >

 

Training Work-Life balance coaching

Zijn jouw medewerk(st)ers uit balans, dan missen ze in de eerste plaats structuur en organisatie bij zichzelf. Natuurlijk is hun omgeving daar ook voor een deel verantwoordelijk voor, maar balans creëren start bij henzelf.

Bekijk deze training >

Training Challenge Yourself & Improve Your Leadership

In de loop der tijd kan het zijn dat je als medewerker steeds verantwoordelijkheden krijgt. Dat gaat meestal organisch. Zo ontwikkel je je senioriteit en kan het gebeuren dat je in een leidinggevende rol terechtkomt.

Bekijk deze training >

Training Werken in projectteams

Bij het samenstellen van een projectteam bestaat het beeld dat je het moet doen met wat je krijgt. Enerzijds is dat natuurlijk zo, maar anderzijds kun je hier vervolgens veel mee.

Bekijk deze training >

Training Voeren van adaptatiegesprekken

Nu we de grootste piek van de coronacrisis gehad hebben, is het belangrijk om de overgang naar “business as usual” te creëren en te faciliteren voor het personeel. Het is belangrijk om deze overgang te markeren door middel van een activiteit.

Bekijk deze training >

Training Leiden na lijden

Sinds half maart werkt Nederland massaal thuis en zijn de omstandigheden waaronder veel bedrijven en organisaties werken flink veranderd. Bovendien is de toekomst nog altijd hoogst onzeker. Wat betekent dat tot nu toe voor de manier waarop we werken?

Bekijk deze training >

Masterclass vitaliteit voor IT'ers

Jouw vitaliteit is de basis voor je gezondheid en je geluk. Zowel thuis als op het werk. De verschillende aspecten van vitaliteit bepalen hoe fit je je voelt, of je lekker in je vel zit, hoe je omgang met anderen is en waar je energie en inspiratie van krijgt.

Bekijk deze training >

Training Groeien en Bloeien

Wie hoort het niet: maak gebruik van je talenten! En tegelijkertijd merk je dat je vastloopt. Veel van de dingen die je doet zijn dagelijkse routine geworden. Er zit geen uitdaging of afwisseling meer in, terwijl jij het graag anders zou willen.

Bekijk deze training >

Training Energiemanagement

Wat kost je energie en wat levert energie op? Hoe krijg je energie en hoe houd je dat ook vast? Hoe neem je de regie in eigen handen en hoe houd je dat vol? Om dat te kunnen en vol te houden, moet je je mentale kracht kunnen aanspreken en inzetten.

Bekijk deze training >

Training Stressmanagement

Stress in een alledaags verschijnsel. Op het werk, in het verkeer, tijdens het sporten en ook thuis! Het komt meerdere keren per dag voor en dat op zich is ook goed en normaal. Maar er is ook een grens en als je die overgaat dan wordt het fenomeen lastig.

Bekijk deze training >

Training Teamkwaliteiten in beeld

Benader je een team als een wiskundig geheel, dan zou de kwaliteit van een team ook een eenvoudige optelsom blijken te zijn en zou de onderlinge samenwerking ook probleemloos verlopen.

Bekijk deze training >

Training Succesvoller Samenwerken

Werken in teams is over het algemeen effectief, leuk en efficiënt. Op zichzelf is er aan mensen die samenwerken niets bijzonders. Maar vormen deze mensen wel een team?

Bekijk deze training >

Training Effectiviteit 2.0

Toenemende werkdruk, zeker in deze Coronatijd, maakt iedereen mee. Of je nu (gedeeltelijk) thuis werkt of weer op je werkplek aan de slag bent. Iedereen heeft het tegelijkertijd over het ‘nieuwe normaal’.

Bekijk deze training >

Training Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

Ervaar je een hoge werkdruk, voel je je vaak gestrest, draag je enkele kilo’tjes teveel met je mee of worstel je met een gebrek aan betrokkenheid bij je werk?

Bekijk deze training >

Heeft u een vraag aan ons?