BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Welzijn

Tailor You biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot het thema Welzijn aan. 

Welzijn

Mens en organisatie hebben behoefte aan gevoeld werkplezier, gezamenlijke betrokkenheid, waardering en eigenaarschap. Deze factoren hebben rechtstreeks invloed op het bedrijfsresultaat en vooral ook het aanwezigheidspercentrage en de ondernemendheid van betrokkenen binnen de kaders van de organisatie. Medewerkers die geboeid en verbonden zijn, die zich eigenaar voelen van een vraagstuk, die verantwoordelijkheid durven en kunnen nemen voor en binnen hun taakstelling, presteren beter en zijn bereid aan nieuwe ontwikkelingen bij te dragen. Veranderen is voor niet hen niet eng, maar een uitdaging.

Trainingen met deze onderlegger hebben een persoonlijk karakter en hebben rechtstreeks invloed op het gedrag van de deelnemer(s). De deelnemers worden uitgedaagd uit hun comfortzone te treden en het bekende te vervreemden. 

Training Ziekteverzuim Reduceren

Dit thema is bedoeld om de arsenaal van medewerk(st)ers aan managementvaardigheden te vergroten om ziekteverzuim te reduceren. 

Bekijk deze training >

Training Mindfulness: bewust kiezen voor beter

Leven en omgaan met eigen onhebbelijkheden is nooit makkelijk. Je ergeren aan de consequenties van de keuzes die je maakt, is dagelijks aan de orde. 

Bekijk deze training >

 

Training Work-Life balance coaching

Zijn jouw medewerk(st)ers op zoek naar meer balans tussen werk en privé? Willen ze meer inzicht in zichzelf krijgen en beter grenzen leren stellen en nee te leren zeggen?

Bekijk deze training >

Training Challenge Yourself & Improve Your Leadership

Ben jij een startende leidinggevende of een junior met enkele jaren werkervaring en wil je je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen?

Bekijk deze training >

Training Teamkwaliteiten in beeld

De kracht van een team is meer dan de som der delen. Was het een eenvoudige optelsom, en dat is het dus niet, dan zou ieder team probleemloos moeten kunnen functioneren. 

Bekijk deze training >

Training Werken in projectteams

Het samenstellen van projectteams is één, het projectteam aan het werk zetten is twee, maar de vlam onder de ‘teampan’ aanhouden zonder dat deze erin slaat is een ander verhaal.

Bekijk deze training >

Training Groeien en Bloeien

“Ik loop vast in mijn dagelijkse routine! Altijd weer hetzelfde! Geen afwisseling, dagelijkse sleur en gebrek aan inspiratie!! Ik wil het ander en misschien ook iets anders!”

Bekijk deze training >

Training Energiemanagement

Willen je medewerk(st)ers meer inzicht in wat hun energie geeft en energie kost in hun werk en in hun leven? Willen ze weer meer de regie zelf in de hand hebben?

Bekijk deze training >

Training Stressmanagement

Dit thema is bedoeld voor medewerk(st)ers die het idee hebben dat ze uitgeblust zijn en zich hierdoor niet meer goed kunnen concentreren. In dit traject gaan we op zoek naar de oorzaken van de te voorkomen burn-out en gaan we vervolgens de confrontatie aan met deze oorzaken.

Bekijk deze training >

Training Succesvoller Samenwerken

“Zijn wij wel een echt team of zijn wij gewoon samen aan het werk? Ik zou graag samen willen werken aan samenwerken!” “Niemand in ons team weet eigenlijk wat we precies allemaal moeten doen! Wij willen duidelijk krijgen waar wij voor staan en wat anderen van ons kunnen verwachten!”

Bekijk deze training >

Training Ontwikkeltraject procedure medewerkersgesprekken

“Doen mijn medewerkers wat ik voor ogen heb en hoe kan ik dat beïnvloeden?” “Hoe kan ik mijn medewerkers en middenkader dichter bij elkaar brengen? Ik merk dat ik niet tevreden ben met de bestaande situatie!”

Bekijk deze training >

 

Heeft u een vraag aan ons?