BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Stressmanagement

Stress is een alledaags verschijnsel. Op het werk, in het verkeer, tijdens het sporten en ook thuis! Het komt meerdere keren per dag voor en dat op zich is ook goed en normaal. Maar er is een grens en als je die overgaat dan wordt het fenomeen lastig. Het leidt tot een gevoel van uitgeblust raken en vaak ook tot andere fysieke en mentale klachten. Denk daarbij aan hoofdpijn, vermoeidheid, desinteresse en een verhoogde mate van prikkelbaarheid.

In deze training gaan we met elkaar op zoek naar de belangrijke oorzaken van je stressgevoelens. Vervolgens gaan we er ook de confrontatie mee aan zodat je medewerkers zich snel weer fit en vitaal voelen. Daarmee wordt een mogelijke burn-out voorkomen het de kans op verzuim neemt af.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk. Alle onderwerpen in de training leveren een bijdragen aan het reduceren en voorkomen van verzuim door ziekte of andere oorzaken.

Doelgroep

Omdat het doel en de inhoud van de training uiteindelijk op basis van maatwerk worden samengesteld, kan in principe iedere medewerker deelnemen aan deze training.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De inhoud van deze training zal in overleg met u, middels een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Duur & Prijs

Duur: 2 dagen
Prijs: €1.250,00

Heeft u een vraag voor ons?