BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Welzijn

Welke werkgever wil het niet? Medewerkers en collega’s die elke dag weer gemotiveerd en met volle inzet het werk oppakken! Het welzijn van uw medewerkers is belangrijker dan ooit.

Welzijn 

Welke werkgever wil het niet? Medewerkers en collega’s die elke dag weer gemotiveerd en met volle inzet het werk oppakken! Medewerkers die zich doorontwikkelen en groeien en voortdurend blijven presteren.
Met andere woorden: mensen die zich thuis voelen in de onderneming en die met hart en nieren inzetten om het best mogelijke eruit te halen.
Wie wil dat nou niet?

Om dat te bereiken ligt er een grote uitdaging, namelijk er voor zorgen dat medewerkers zich gezien, gewaardeerd en mede verantwoordelijk voelen voor de gang van zaken binnen de onderneming. Voor dit welzijn heeft een werkgever met de werknemer gezamenlijke verantwoordelijkheid.
En dat betekent dat er aandacht gegeven moet worden aan voorkomende vraagstukken op het vlak van mentale en fysieke gezondheid. 
Juist dit soort vraagstukken liggen vaak op het individuele vlak. Coaching met het thema welzijn als onderlegger draagt bij aan de betrokkenheid van mensen. Het heeft een positieve invloed op de balans tussen werk en privé en daarmee op de kwaliteit van het werk.

Energiemeting & resultaatbespreking ten behoeve van medewerk(st)ers die vanwege corona veel thuis werken

In deze tijd, waar thuiswerken het nieuwe normaal lijkt te worden, zijn er een aantal zaken in onze werksituatie veranderd. Het anders plannen en organiseren, minder face-to-face contact, men zit veel achter een beeldscherm, er worden minder complimenten gegeven etc.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Opstellingen (Systemisch Werken)

Verborgen dynamieken, patronen en belemmeringen die van invloed zijn op je leven en werk kunnen zichtbaar worden.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Spreekangst

Heb je angst voor het geven van presentaties en doe je dat met veel tegenzin, dan sta je niet alleen.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Groeien en Bloeien

Wie hoort het niet: maak gebruik van je talenten! En tegelijkertijd merk je dat je vastloopt. Veel van de dingen die je doet zijn dagelijkse routine geworden.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Mindfulness: bewust kiezen voor beter

Wordt het weer tijd om zelf de regie in handen te nemen, vertrouwde patronen te doorbreken en nieuwe rust te vinden in je denken en doen?

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Burn-out voorkomen

Er is niemand die het wel eens heel druk heeft, regelmatig rondloopt met spanning of stress en zich erg moe voelt. We zijn mensen en dat overkomt ons allemaal!

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Omgaan met Weerstand

Het omgaan met en ombuigen van weerstand is bij elke vorm van interactie met anderen een krachtige vaardigheid. 

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Work-Life balance coaching

Ben je uit balans, dan mis je in de eerste plaats structuur en organisatie bij jezelf. Natuurlijk is je omgeving daar ook voor een deel verantwoordelijk voor, maar balans creëren start bij jezelf.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Ziekteverzuim Reduceren

Het is lastig voor elke manager binnen een organisatie om elke dag weer geconfronteerd te worden met de afwezigheid van medewerkers door ziekte of een andere reden. 

Bekijk dit traject >

Loopbaancoaching

Je bent op een kruispunt aangekomen. Je wilt en moet een keuze gaan maken. Wat wordt mijn volgende carrièrestap?

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Mentale Veerkracht

Wie wil het niet? Gezond presteren, alles uit jezelf halen en slim omgaan met drempels die je tegenkomt! En vooral ook blokkades slechten alsof het niets is!

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Veranderen van 'Ja, maar' naar 'Ja, graag'

Iedereen heeft elke dag en elk moment te maken met veranderingen. Veranderen zou in deze zin normaal en aan de orde van de dag moeten zijn.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Energiemanagement

Wat kost je energie en wat levert energie op? Hoe krijg je energie en hoe houd je dat ook vast? Hoe neem je de regie in eigen handen en hoe houd je dat vol?

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Stressmanagement

Ken je dit: je kunt je niet meer goed concentreren en je voelt je uitgeblust. Je hebt de laatste tijd het gevoeld dat je niet serieus wordt genomen. Het is net alsof je niet gehoord wordt. Je merkt dat je steeds energielozer wordt en het is net alsof je in een donkere tunnel zit.

Bekijk dit traject >

Privé Coaching Traject Vitaliteit

Soms zit het mee en soms lijkt het tegen te zitten. Wil je het beste uit jezelf halen, heb je het gevoel dat het beter moet kunnen, maar lukt het niet? Vraag dan een persoonlijke coach te je helpen.

Bekijk dit traject >

Heeft u een vraag aan ons?