BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Privé Coaching Traject Vitaliteit

Soms zit het mee en soms lijkt het tegen te zitten. Wil je het beste uit jezelf halen, heb je het gevoel dat het beter moet kunnen, maar lukt het niet? Vraag dan een persoonlijke coach je te helpen.

Samen onderzoeken we wat jij wilt, wie je bent en wat je kan doen om je beter te voelen en vitaler te worden. Coaching maakt inzichtelijk wat je belemmert in je ontwikkeling en wat jij kan doen om belemmeringen weg te werken.
Jij neemt de regie over je welzijn, de coach helpt je hierbij.

Doel

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepalen de deelnemer en de coach welke doelstellingen en uitgangspunten aan het traject verbonden worden. Het uitgangspunt is om te komen tot een duurzame gedragsverandering waarbij de vitaliteit blijvend verbeterd wordt.
De deelnemer wordt gestimuleerd en geleerd de regie over het eigen welzijn te nemen en een proces te creëren dat de vitaliteit voortdurend blijft verbeteren.

Doelgroep

Een privé coaching traject kan door iedereen, die bereid is met zichzelf aan de slag te gaan, worden aangevraagd en gevolgd. Persoonlijke vraagstukken en doelstellingen van de deelnemer staan centraal en bepalen de inhoud.
Een privé coaching traject is volledig afgestemd op de deelnemer.

Voorkennis

De deelnemer leest na het intakegesprek het boek ‘Vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers’ en heeft daarna voldoende kennis van vitaliteit om het traject te starten.

Vorm

Maatwerk, fysieke of online sessies

Inhoud

In de meeste gevallen omvat het traject vier sessies van 1,5 uur per sessie. De aanpak met betrekking tot deze Privé Coaching Trajecten is als volgt:

  • Eerste sessie (Intake): Dit is een kennismaking waarbij de basis gelegd wordt. We kijken naar de huidige status van vitaliteit, naar gewenste doelen en stellen eventuele huidige belemmeringen vast.
  • Tweede sessie: Op basis van de intake verfijnen we de doelstellingen en werken deze uit naar concrete acties
  • Derde sessie: Deze sessie staat in het teken van verdieping en de eventuele eerste resultaten van de acties.
  • Vierde sessie: Doelstellingen en acties voor na het traject worden vastgesteld zodat de deelnemer voortdurend aan vitaliteit kan blijven werken en het geleerde geborgd wordt in het dagelijks leven.

Bij voorkeur plannen we twee tot vier weken tussen de eerste drie sessies zodat actiepunten uitgevoerd en beleefd kunnen worden. De vierde sessie is na drie tot zes maanden om een blijvende gedragsverandering vast te stellen. Na iedere sessie krijgt de deelnemer actiepunten mee. Zo wordt het geleerde in de praktijk geborgd. De privé coaching sessies vinden plaats op kantoor of desgewenst op een externe locatie.

Bijzonderheden

Dit coachingstraject kan zeer intensief zijn en is altijd interactief.

Duur & Prijs

Duur: 4 sessies
Prijs: €1.280,00

Heeft u een vraag voor ons?