BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Commerciële vaardigheden e-learning / online training

Volg Commerciële vaardigheden – begeleide e-learning / online trainingen bij Tailor You. Wij bieden in samenwerking met MicroTraining2Go een ruime diversiteit van begeleide e-learning / online trainingen aan.

Commerciële vaardigheden

Graag verwijzen wij u naar de mogelijkheden met betrekking tot onze Commerciële vaardigheden – begeleide e-learning / online trainingen.

Basistraining Sales – begeleide e-learning

Uw succes van morgen ligt in de basis van vandaag. Is verkopen moeilijk? Ja, zijn we geneigd te denken. Echter, in feite kan verkopen erg eenvoudig zijn.

Bekijk deze training

Solution Focused Consulting – begeleide e-learning

Deze training is ontwikkeld voor personen die op strategisch/tactisch niveau werkzaam zijn en vaak ?ingewikkelde dossier? tot een goed einde moeten brengen.

Bekijk deze training

Telefonische acquisitie – begeleide e-learning

Op 1 lijn met de klant, dat wilt u toch ook? Altijd weer lastig, telefonische acquisitie! Of toch niet? Kan het ook leuk zijn? Ja dat kan!.

Bekijk deze training

Klantgerichtheid – begeleide e-learning

Hoe gaat u beter en effectief om met een klant. Op basis van nieuwe commerciële en communicatieve vaardigheden leert u emotionele verbinding te maken met uw klant met als resultaat het WOW-effect.

Bekijk deze training

Succesvol verkopen in de retail – begeleide e-learning

Ze praten veel, luisteren slecht naar anderen en hebben vaak een grote mate van overdrijving in hun terminologie. Zo moet het niet, hoe dan wel?

Bekijk deze training

Heeft u een vraag aan ons?