BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Succesvol verkopen in de retail – begeleide e-learning

Ze praten veel, luisteren slecht naar anderen en hebben vaak een grote mate van overdrijving in hun terminologie. Zo moet het niet, hoe dan wel? Dit is een uitgebreide training voor iedereen die commercieel actief is in de Retail. De training bestaat uit 9 modules met veel vragen en oefeningen. Deze training neemt u stap voor stap meer door alle fases van het verkoop gesprek. Tegelijkertijd wordt u door de vragen die aan u gesteld worden geprikkeld om meer over uzelf na te denken. Waarom vind ik verkopen leuk, waarom kopen mensen van mij, doe ik het wel op de juiste manier?

Doel

U bent op de hoogte van de opbouw van een verkoopgesprek. En daardoor bent u in iedere stap uitgerust om de juiste technieken toe te passen, vragen te stellen en conclusies te trekken. Deze training leert u initiatief nemen en de voordelen van uw product overtuigend overbrengen. Door een praktijkgerichte aanpak verhoogt u uw commerciële vaardigheden met (potentiële) klanten, waardoor uw verkoopresultaten nog verder zullen verbeteren.

Doelgroep

Verkopers in de retail met weinig of veel ervaring leren in deze training alle technieken die nodig zijn om een effectief verkoopgesprek te voeren. Begin daarom vandaag nog serieus met studeren. Niet als bevlieging maar als een serieuze voorbereiding voor een hogere trede op uw carrièreladder. Hierdoor groeit uw zelfvertrouwen enorm en daardoor volgt automatisch meer succes. Dit succes geeft meer zelfvertrouwen.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

Iedereen doet aan één of andere vorm van verkopen. Mensen die nooit verkopen bestaan niet. Elke dag is er wel een moment dat uw zich in een verkoopsituatie bevindt

We gaan u de tactieken en verkoopvaardigheden leren die bij optimale communicatie en verkopen horen. Het verschil tussen verbale- en non verbale communicatie en hoe u hier mee moet omgaan. De klant heeft ook behoeften. Die leert u te achterhalen. U dient op het juiste moment de juiste vraagtechnieken toe te passen en goed te kunnen observeren, analyseren en concluderen. Dit gaat u uzelf eigen maken. Vragen stellen doet u met behulp van gesloten of open vragen wat is het verschil en wanneer past u het toe. We leggen het verschil uit tussen actief en passief luisteren. We leggen de theorie van analyseren, observeren en concluderen uit. En hoe dat ook mis kan gaan als u te snel beoordeelt. Tot slot hakken we het verkoopgesprek op in stappen en behandelen we iedere stap in wat wel en wat niet te doen.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?