BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

MicroTraining2Go begeleide e-learning / online training

Tailor You is de Nederlandse trainingspartner van Institute of MicroTraining en MicroTraining2Go

Wie is Institute of Microtraining (IOM)

ALGEMEEN 

Tailor You is de Nederlandse trainingspartner van Institute of MicroTraining en MicroTraining2Go   

WIE IS INSTITUTE OF MICROTRAINING (IOM)?

IOM is een internationale organisatie met een persoonlijke visie op training en de wijze waarop een training moet worden uitgevoerd. De wereld van het maken, geven en ontvangen van trainingen is drastisch aan het veranderen. De behoefte aan online mogelijkheden om trainingen te geven wordt voor veel organisaties een vereiste. Dankzij IOM beschikken wij over een compleet aanbod van trainingen en trainers om jou op dit gebied online te ondersteunen. Dit wordt onder de naam MicroTraining2Go aangeboden. Deze zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

WAT MAAKT MICROTRAINING2GO (M2GO) ANDERS DAN ANDEREN?

De M2GO app werkt met innovatieve leersoftware en maakt gebruik van een revolutionaire didactische methodiek gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het bespaart jou leertijd en helpt je om de nieuwe kennis te borgen. Deze methodiek noemen we Micro-Learning.

EEN KORTE OMSCHRIJVING VAN DE MICROTRAINING DIE WE HANTEREN

Inhoud van de training is belangrijk, maar de manier waarop de training wordt gegeven is zeker zo belangrijk. Max. 1,5 / 3 uur virtueel / online verdeeld over 3 x 0,5 / 1 uur volgens een strak format en daarna via jouw mobiel leren waar en wanneer jij wilt. Chatten met jouw docent of mede cursisten, gamen als je wilt en door middel van diverse vragen zorgen wij ervoor dat de stof die je tot je neemt op de lange termijn in je geheugen blijft en je niet alles weer binnen een paar dagen bent vergeten. Dit alles aan de hand van de IoM methodiek die wetenschappelijk onderbouwd en bewezen succesvol is.

OPBOUW VAN IEDERE TRAINING

We starten met een online klassikaal gedeelte wat verzorgd wordt door een inhoudelijk bekwame trainer op dit gebied. In een sessie van ongeveer 5 kwartier behandelen we de lesstof. We doen dit in de vorm van een mini ‘masterclass’.

Vervolgens krijg je toegang tot jouw lesmateriaal via de M2GO leer App. Je krijgt het lesmateriaal online aangeboden in de app op jouw eigen smartphone of tablet (laptop of desktop kan natuurlijk ook). Vervolgens ga jij de lesstof eigen maken én verankeren/borgen door middel van het beantwoorden van vragen, die je automatisch worden aangereikt in de app op jouw smartphone of ander gekozen device.

We sluiten de training af met wederom een online sessie met jouw trainer. Hij gaat je vragen beantwoorden en jullie nemen nog eens dunnetjes de belangrijkste zaken door.

Oh ja, de trainer is gedurende de 30 dagen waarin jezelf aan het leren bent beschikbaar voor het beantwoorden van vragen via de Chat in de M2GO App.

Leren met behulp van de unieke leerkaarten didactiek van M2GO via jouw smartphone of tablet

VOOR WERKGEVERS

Binden en boeien

Het binden en boeien van personeel is momenteel belangrijker dan ooit. Verplicht thuiswerken, geen collega’s spreken, geen koffiemomentjes, etc. dragen niet bij aan een goede binding met de werkgever. Het wordt daarom des te belangrijker dat je als organisatie ervoor zorgt dat je (op een andere wijze) toch aantrekkelijk blijft. Zie je deze tijden als een kans om het opleidingsbudget te ‘drukken’ of wil je juist nu meer aanbieden richting de medewerkers.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat medewerkers zich graag willen blijven ontwikkelen. Dat geldt voor iedereen maar zeker voor jongere werknemers die nog aan het begin van hun carrière staan. Wil je vooral dit jonge talent binden, zorg dan dat er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

“ De Learning & Development Monitor 2021 vroeg bij meer dan 1.000 professionals naar de leer- en ontwikkelcultuur van hun werkgever. Maar liefst 30% van de betrokken HR-verantwoordelijken gaf daarbij aan dat een concrete leerstrategie ontbreekt, terwijl vrijwel alle HR-pro’s die dit aangeven zo’n ontwikkelplan écht noodzakelijk achten.”

Ontwikkelen betekent niet alleen dat medewerkers bijscholen en daardoor stapjes hogerop kunnen zetten, het kan ook om persoonlijke ontwikkeling gaan of gewoon beter worden in het eigen vakgebied. Niet alle bedrijven zijn immers groot genoeg voor het bieden van een heel loopbaantraject. Maar zelfs dan kun je door het beschikbaar stellen van cursussen medewerkers zichzelf laten ontwikkelen. Uiteindelijk levert dat niet alleen meer tevreden werknemers, maar ook betere, op. Je profiteert er als organisatie dus dubbel van.

M2GO Basic voor individuen

Geheel zelfstandig online m.b.v. de M2GO leerApp. Inclusief leervoortgangrapportage. Tarief per training is inclusief 1 uur individueel online les / consultancy door de betreffende trainer.

M2GO Virtual Classroom voor organisaties

Online virtuele mini masterclass (max 1,5 uur) met een trainer en daarna individueel online verder met mogelijkheid tot beantwoording vragen en voortgangsbewaking door trainer gedurende 30 dagen voor maximaal 50 cursisten. Inclusief leervoortgangrapportage. De training wordt weer beëindigd met een online sessie met de trainer voor de cursisten.

Tarieven

Onderstaand de staffel met prijzen op jaarbasis voor het gebruik van deze online trainingen. Je koopt het gebruiksrecht van deze trainingen voor een periode van 1 jaar. Op verzoek kunnen we afstemmen of wij een specifieke training voor jouw organisatie kunnen aanpassen en of ontwikkelen en toevoegen aan het portfolio.

* Grootte groep per keer i.v.m. online lesgeven 50 deelnemers
** Iedere training wordt 1 keer inclusief kosten trainer gegeven (max. 50 deelnemers)

Per extra groep tot 50 deelnemers wordt € 750,00 docentkosten in rekening gebracht.

Waarom trainingen van IOM:

Er wordt veel aandacht geschonken aan het didactische element met als gevolg dat de training (bewijsbaar) effectiever en efficiënter is en de kennis ook op lange termijn blijft hangen;

  • U als werkgever kunt zien (indien gewenst) of men de training ook daadwerkelijk heeft gevolgd en, belangrijker nog, daadwerkelijk heeft begrepen zodat er evt. bijgestuurd kan worden;
  • Altijd en overal leren via de IOM app op de smartphone (of ander device) incl. begeleiding van een trainer.

Heeft u een vraag aan ons?