BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Onze Trainingen

Wij geloven niet in een quick fix maar in duurzame interventies. Een training moet meer zijn dan alleen leuk. Want dan kunt u beter gaan paintballen dat scheelt ook nog eens de helft aan uitgaven. Als u, net als wij, training als middel ziet om het morgen net weer een stap beter te doen dan vandaag bent u bij ons aan het goede adres. Wij beginnen alleen aan een traject als we het succesvol kunnen afronden.

Trainingen

Stel: je hebt de keuze tussen twee artsen, de een is getraind, de ander niet, voor wie kies je dan? En wat zou jouw keuze zijn als de kosten van de ongetrainde arts een stuk lager zijn? Zou je dan nog steeds voor de getrainde arts gaan? Het is een open deur en toch zien veel ondernemers het belang van goed getrainde medewerkers onvoldoende of niet.

De meeste ondernemers zouden geen ongekwalificeerd personeel inhuren. Logisch. Wat bijzonder is is dat ondernemingen wel ongeschikte medewerkers in dienst hebben. Die medewerkers zijn onvoldoende gekwalificeerd door veranderende technologie of de ontwikkeling van nieuwe methoden. Deze zijn bij te leren maar helaas zijn hier kosten aan verbonden. De meest gehoorde redenen om niet te trainen, het kost tijd en het kost geld. Besef wel, ook aan het niet trainen van medewerkers hangt een prijskaartje. We zetten er een aantal voor u op een rij.

 1. Ongetrainde werknemers zijn minder efficiënt
 2. Ongetrainde werknemers zijn minder gelukkige werknemers
 3. Ongetrainde werknemers hebben een lagere productiewaarde
 4. Verloren tijd door fouten kost tijd en geld
 5. Onvoldoende training betekent verlies van klanten

Een investering in de ontwikkeling van de competenties, het gedrag en de vaardigheden van medewerknemers is een investering in de onderneming. Iedereen wordt er beter van en vooral ook de klanten.

Koers en richting
Onze trainingen richten zich op Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden. We maken onze trainingen voor uw organisatie, uw team en voor uw mensen op maat. Daardoor hebben we geen standaard aanbod op deze website staan en ook geen open rooster trainingen.
Wij geloven in maatwerk, zodat we samen het maximale rendement uit de training kunnen halen. Daarmee willen we enerzijds een bijdrage leveren aan de wenselijke koers en de richting van de onderneming. Anderzijds realiseren we een directe bijdrage aan het welzijnsgevoel binnen de organisatie, de effectiviteit van processen en afspraken van de organisatie en het vaardigheidsniveau van de medewerkers. Ons aanbod is altijd resultaatgericht met een duidelijk beeld van de resultaatvoorstelling.

Gewenst resultaat
Eerder spraken we al over een duidelijk beeld van de te halen resultaatvoorstelling. Want immers: ‘Zonder koers is elke weg de juiste’ (Seneca – 4 voor Christus). Daarom investeren we in een gedegen voortraject met onze opdrachtgevers en zoeken we altijd naar de onderliggende implicaties van uw vraagstuk. Vervolgens formuleren we een flexibel aanbod en dat betekent dat we op basis van voortschrijdend inzicht tijdens de training het aanbod in goed overleg ook nog kunnen aanpassen en bijsturen. Door deze werkwijze krijgen de deelnemers en de opdrachtgever precies wat ze nodig hebben.

Doel en aanpak
Met een helder leerdoel voor ogen zijn er 3 aangrijpingspunten met de groepen waarmee we werken:

 1. Er is sprake van een groep mensen die zijn vastgeroest en er moet een probleem worden opgelost ;
 2. Er is sprake van een startende groep en er moet gebouwd worden;
 3. Er is sprake van een bestaande groep die een nieuwe richting uit moet gaan en er moet geïnnoveerd worden.

‘Klik hier’ om deze aanpak schematisch te zien.

Door het maken van de juiste keuze bij de start van een training (en dat is al voorafgaand aan de feitelijke training) wordt het resultaat positief beïnvloed.
In onze trainingen staan altijd 2 zaken centraal:

Hiermee werken we aan het resultaat dat er voor iedereen toe doet.

Duur
De duur en de doorlooptijd van een training is uiteraard afhankelijk van het vraagstuk. We streven er altijd naar om dat te doen wat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat. Niet langer dan nodig is en lang genoeg om de deelnemers daar te brengen waar ze moeten komen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende expertises op het gebied van Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden:

Welzijn

Effectiviteit

Persoonlijke vaardigheden

Heeft u ons aanbod bekeken en staat het onderwerp dat u specifiek zoekt er niet tussen, klik dan hier of neem contact met ons op. Omdat wij een netwerkorganisatie zijn, kunnen wij een beroep doen op een brede expertise. Wij inspireren en adviseren u graag bij het vinden van de opleidingsoplossing die past bij uw vraagstuk.

U kunt denken aan trainingsthema’s als:

 • Omgaan met agressief gedrag
 • Positief reageren op verbale agressie
 • Creatief denken en handelen
 • Presenteren kun je leren
 • Didactische vaardigheden
 • Interne klantgerichtheid
 • Vergaderen en leidinggeven
 • Resultaatgericht rapporteren
 • Omgaan met veranderen
 • Managen van vrijwilligers
 • Sturen van outsourcingspartijen
 • Integriteit en omgangsvormen
 • Ontwikkeling eigen managementstijl
 • Projectmatig werken en ontwikkelen
 • Werkdruk en werkplezier in balans

Onze opleidingsadviseurs denken graag met u mee!

 

 

Heeft u een vraag aan ons?