BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Privé Coaching Traject Burn-out voorkomen

Er is niemand die het wel eens heel druk heeft, regelmatig rondloopt met spanning of stress en zich erg moe voelt. We zijn mensen en dat overkomt ons allemaal! De problemen kunnen ontstaan als de aan u gestelde eisen hoger zijn dan u op dat moment aankunt. Dat wordt versterkt als deze overbelasting te lang aanhoudt.

Uitputting dreigt omdat toch door blijft gaan. Immers, u wilt zich niet laten kennen en blijft ook zeggen dat het allemaal wel goed zal komen. Lange periodes van spanning of stress kan zich uiteindelijk ontwikkelen tot een burn-out. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ kunnen wij u door middel van privé coaching helpen een dergelijke situatie te voorkomen.

Doel

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepalen de deelnemer en de coach gezamenlijk welke doelstellingen er met het traject bereikt dienen te worden. Het uitgangspunt hierbij dat er duurzame gedragsverandering bewerkstelligd moet worden. De deelnemer wordt geprikkeld om bij de eigen toekomst van zijn/haar werk stil te staan en bewust nieuwe keuzes te maken. Het is een proces dat met een coachingstraject in beweging wordt gezet en daarmee niet eindigt.

Doelgroep

Een privé coachingstraject kan door iedereen worden aangevraagd en gevolgd. Inhoudelijk staan de persoonlijke vraagstukken en praktijksituatie van een deelnemer centraal. Daarmee wordt een privé coachingstraject helemaal afgestemd op de deelnemer.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk, individuele sessies

Inhoud

Eerste sessie: Basis In dit gesprek vindt de introductie en kennismaking plaats. We bekijken wat de huidige situaties is, wat de uitdagingen en valkuilen van betrokkene zijn en expliciteren de gewenste opbrengst. Vervolgens komen de volgende thema’s aan de orde: signalen van het lichaam, energiemanagement en impact van de huidige wijze van denken en doen Tweede tot en met vierde sessie: Verdieping Verder onderzoeken van de aandachtspunten aan de hand van de ervaringen met de thuisopdracht; waar ervaar je grens en op welke manier kun je ermee omgaan. Afhankelijk van deze situatie vindt verdieping plaats op het gebied van grenzen aanvoelen en aangeven & communicatie. Vijfde sessie: Integratie Dit is de afrondende en sturende sessie waarin de opbrengsten van de voorgaande sessie in geborgd worden. Verder komt hierin ook aan de orde hoe betrokkene zelf het leerproces kan voortzetten.

Bijzonderheden

Na iedere sessie krijgt de coachee opdrachten mee. Zo blijft het niet bij theorie maar wordt het geleerde tevens in de dagelijkse werkzaamheden geïntegreerd.

Duur & Prijs

Duur: 5 sessies
Prijs: €1.575,00

Heeft u een vraag voor ons?