BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Work-Life balance

Zijn jouw medewerk(st)er uit balans, dan missen ze in de eerste plaats structuur en organisatie bij zichzelf. Natuurlijk is hun omgeving daar ook voor een deel verantwoordelijk voor, maar balans creëren start bij henzelf.

Om er voor te zorgen dat ze zich minder uitgeblust voelen en ze tegelijkertijd vitaler te laten worden, ze hun grenzen beter leren bewaken, en vooral meer balans te creëren tussen hun individuele draagkracht en draaglast, dan is deze training een zeer geschikt middel om daaraan te werken. Thuis komen uit het werk bijvoorbeeld wordt eerder aanpakken in plaats van op de bank ploffen. En wie wil er nou ’s-ochtends niet fluitend naar het werk?

Rust en balans creëren begint vooral bij bewust organiseren en structureren van jezelf!

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk. Alle onderwerpen in de training leveren een bijdragen aan het reduceren en voorkomen van verzuim door ziekte of andere oorzaken.

Doelgroep

Omdat het doel en de inhoud van de training uiteindelijk op basis van maatwerk worden samengesteld, kan in principe iedere medewerker deelnemen aan deze training.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De inhoud van deze training zal in overleg met u, middels een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Duur & Prijs

Duur: 3 dagen
Prijs: €1.875,00

Heeft u een vraag voor ons?