BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Groeien en Bloeien

  • “Ik loop vast in mijn dagelijkse routine! Altijd weer hetzelfde! Geen afwisseling, dagelijkse sleur, gebrek aan inspiratie!! Ik wil het anders en misschien ook iets anders!!”
  • “Vanochtend dacht ik het nog. Is dit nu echt wat ik wil?! Word ik hier gelukkig van?! Het antwoord gaf ik tegelijkertijd: nee!! Wat nu?”
  • “Wie ben Ik? Wat kan ik? Hoe kom ik daar? En nu?? Herkenbare vragen die iedereen zich wel een stelt. Dus? en nu?!

Je hoort het: ‘Maak gebruik van je talenten’. Dat klopt natuurlijk als een bus. Maar wat moet je als je niet eens weet wat je talenten zijn? Laat staan: hoe kun je daar achter komen? Het woord ‘talent’ kun je hier over overigens prima vervangen door worden als ‘kracht’, ‘mogelijkheden’, ‘capaciteit’ en ‘kundigheid’. Het komt daarom op hetzelfde neer: hoe kun je uitvinden waar je goed in bent, wat je ermee kunt doen en hoe je dat ook vervolgens doet.

Doel van de training

Tijdens een telefonisch intake gesprek bepaalt de coach gezamenlijk met de betrokkene welke resultaten er met het traject bereikt dienen te worden. Daarbij wordt gereflecteerd op de persoonlijke manier van kijken, denken en doen van medewerk(st)ers en wordt een vertaalslag naar het behalen van persoonlijke groeidoelen en het verwezenlijken van wensen en dromen van de medewerk(st)ers gemaakt.

Door onze confronterende aanpak, waarin vooral de persoon centraal staat, zijn er effecten op de lange termijn aanwezig. De deelnemers wordt geprikkeld om bij hun eigen manier van werken stil te staan en deze bewust te veranderen. Een proces dat met de training in gang gezet wordt, maar daarmee niet ophoudt.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen geschikt, aangezien de specifieke inhoud van de training vooraf wordt afgestemd en volledig op de betreffende deelnemers wordt aangepast.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De inhoud van deze training zal in overleg met u, middels een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Bijzonderheden

Heeft u een vraag voor ons?