BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Groeien en Bloeien

Wie hoort het niet: maak gebruik van je talenten! En tegelijkertijd merk je dat je vastloopt. Veel van de dingen die je doet zijn dagelijkse routine geworden. Er zit geen uitdaging of afwisseling meer in, terwijl jij het graag anders zou willen. En toch kom je niet verder. Je zit met allemaal vragen zoals: “en als ik dit meer wil, wat dan en hoe kom ik daar?”.

In deze training krijg je hulp bij het vinden van je talenten. Met andere woorden: we gaan op zoek naar je persoonlijke kracht, je mogelijkheden en je capaciteiten. Wij helpen je dat proces van zoeken, vinden en dat vervolgens omzetten naar daadwerkelijk actie werkelijkheid te laten worden.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake wordt het uiteindelijke doel van de training bepaald. Hierbij wordt gereflecteerd op de individuele manier van kijken, denken en handelen van de deelnemers. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk. Onze confronterende aanpak zorgt ervoor dat effecten en resultaten op langere termijn gerealiseerd worden. Deelnemers krijgen prikkels om hun eigen manier van werken tegen het licht te houden en hier verandering in aan te brengen als dat nodig is.

Doelgroep

Omdat het doel en de inhoud van de training uiteindelijk op basis van maatwerk worden samengesteld, kan in principe iedere medewerker deelnemen aan deze training.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De inhoud van deze training zal in overleg met u, middels een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Duur & Prijs

Duur: 2 dagen
Prijs: €1.250,00

Heeft u een vraag voor ons?