BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers

Ervaar je een hoge werkdruk, voel je je vaak gestrest, draag je enkele kilo’tjes teveel met je mee of worstel je met een gebrek aan betrokkenheid bij je werk? Dan is deze de training iets voor jou. We gebruiken een rationele aanpak, wetenschappelijk bewezen en praktisch toepasbaar.

In deze training leer je welke aspecten jou vitaal maken en hoe deze met elkaar samenhangen. Je leert hoe je jouw vitaliteit  aan de hand van eenvoudige oefeningen en begrijpelijke theorie kan verbeteren. Dit op basis van wetenschap met een zeer laag zweef-gehalte. In de training spreken we de taal die wij als IT’ers en hoofddenkers spreken en herkennen.

Doel

Deze training helpt jou beter te voelen en bij het verlagen van uitval, het verhogen van (werk)geluk en het optimaliseren van prestaties, zowel op het werk als privé.

Je leert jouw vitaliteit kennen en wat jij zelf kan doen om vitaler te worden.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen en in het bijzonder voor IT’ers en andere hoofddenkers. Zij die graag hun kennis omtrent vitaliteit willen ontwikkelen en aanslaan op de rationele benadering.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk, fysieke sessie 4-10 deelnemers.

Deze training is gebaseerd op het boek ‘Vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers.

Voor HR: De training is de perfecte start voor een vitaliteitstraject in jouw organisatie en past daarnaast ook binnen lopende trajecten in combinatie met interventies van andere vitaliteit providers.

Inhoud

We behandelen alle onderdelen uit het boek en gaan hier interactief met diverse werkvormen mee aan de slag. Zo gaan we stress meten aan de hand van de ademhaling, leren we de eetmeter te gebruiken en leren we volledig te ontspannen in twee minuten
We werken vanuit wetenschappelijk bewezen methoden naar concrete, meetbare resultaten. Geen zweverig gedoe en je hoeft nergens in te geloven.

Na het volgen van deze training en het lezen van het boek, krijg je een goed beeld van vitaliteit en ben je in staat om:

  • Stress te herkennen en piekeren te verminderen
  • Te weten of je voldoende beweegt
  • Goed en minder goed eten te onderscheiden
  • Te weten hoe beter te slapen
  • Te onderzoeken wat jouw drijfveren zijn
  • Te herkennen waar je energie van krijgt

Bijzonderheden

De training is ook online beschikbaar. Wordt deze online gedaan, dan vindt deze plaats op twee verschillende dagen

Duur & Prijs

Duur: 1 dag
Prijs: €655,00

Heeft u een vraag voor ons?