BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Mindfulness: bewust kiezen voor beter

Wordt het weer tijd om zelf de regie in handen te nemen, vertrouwde patronen te doorbreken en nieuwe rust te vinden in je denken en doen?

Ieder mens heeft eigen onhebbelijkheden. Ze hebben is één, maar er mee omgaan is een hele grote uitdaging. We accepteren hier maar al te vaak dat dingen zijn zoals ze zijn en gaan zoals ze gaan. Maar is dat eigenlijk wel een productieve manier?

Als je dit herkent, dan leef je op de automatische piloot. Begrijpelijk en tegelijkertijd ook jammer. Een vervelende bijwerking hiervan is ook dat je allerlei, uiteenlopende lichamelijke signalen krijgt. Denk hierbij aan hoofdpijn, spierpijn slapeloosheid en dergelijke. Je kunt ook mentale signalen krijgen. Je bent snel afgeleid, je ervaart regelmatig stress en je hebt talloze negatieve gedachten over je omgeving en zeker ook jezelf. De meest krachtige gedachte die hieruit voortkomt is dat je jezelf steeds meer gaat ontzeggen. Je mag ze niet meer van jezelf doen en dat heeft ook invloed op je positieve gedachten.

Het wordt hoog tijd om aan jezelf ook met jezelf aan de slag te gaan.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Hierbij wordt gereflecteerd op de individuele manier van kijken, denken en handelen van de deelnemers. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk.

Doelgroep

Iedereen die bereid is aan om zichzelf te werken, in beweging te komen en zich daardoor te ontwikkelen, is een potentiële deelnemer aan deze training. Je bent bereid jezelf kritisch in de spiegel te bekijken door vragen te stellen zoals:

  • Waarom doe ik steeds maar niet wat ik zo graag wel zou willen doen?
  • Hoe maak ik keuzes die goed zijn voor mij en ook rekening houden met mijn omgeving?
  • Waarom doe ik steeds wat ik eigenlijk niet wil doen?

Ze vragen veel van zichzelf en willen hun mogelijkheden optimaal benutten. Feitelijk feedback geven en ontvangen vormt een belangrijk onderdeel van de training.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De inhoud van deze training zal in overleg met u, middels een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Wij geven deze mindfulness training ook in de plaatsen:
Amsterdam, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Zwolle

Duur & Prijs

Duur: 2 dagen
Prijs: €1.250,00

Heeft u een vraag voor ons?