BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Energiemanagement

Wat kost je energie en wat levert energie op? Hoe krijg je energie en hoe houd je dat ook vast? Hoe neem je de regie in eigen handen en hoe houd je dat vol? Om dat te kunnen en vol te houden, moet je je mentale kracht kunnen aanspreken en inzetten.

Met een interactief instrument wordt je mentale kracht gemeten. Door de interpretatie van de uitslag word je je bewust van je eigen gedrag en je persoonlijkheid. Hierdoor krijg je zicht op je energievreters en hoe je hiermee om kunt gaan. Daarnaast wordt ook gekeken naar je energiegevers en hoe je die goed kunt inzetten en benutten.  Het resultaat is dat je door je eigen regievoering in mentale en fysieke zin fitter zult voelen en meer weerstand ontwikkelt.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk. Alle onderwerpen in de training leveren een bijdragen aan het reduceren en voorkomen van verzuim door ziekte of andere oorzaken.

Doelgroep

Omdat het doel en de inhoud van de training uiteindelijk op basis van maatwerk worden samengesteld, kan in principe iedere medewerker deelnemen aan deze training.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De inhoud van deze training zal in overleg met u, middels een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Duur & Prijs

Duur: 3 dagen
Prijs: €1.875,00

Heeft u een vraag voor ons?