BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Succesvoller Samenwerken

Werken in teams is over het algemeen effectief, leuk en efficiënt. Op zichzelf is er aan mensen die samenwerken niets bijzonders. Maar vormen deze mensen wel een team? Als je probeert antwoord te geven op de vraag ‘Wat maakt een groep medewerkers tot een team’, dan zul je merken dat het antwoord toch niet zo voor de hand ligt. ‘Samenwerken’ wordt er dan vaak gezegd of ‘iets voor elkaar over hebben’ en ‘een goede sfeer’.

Gezamenlijk aan één taak en in één ruimte werken maakt een groep mensen nog geen team. En wat als een groep erg lang als team heeft geopereerd? Ook dat is geen garantie voor effectief teamwork. Er is regelmatig een boost nodig om als team verder te komen en een team te blijven.

Op een verrassende en effectieve manier draagt deze training bij aan de ontwikkeling van uw team. Of dat nu opnieuw of überhaupt nieuw bouwen is, of dat nu innoveren en/of vernieuwen is. Met een veelheid aan manieren en mogelijkheden brengen wij je team weer op vlieghoogte.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk. Alle onderwerpen in de training leveren een bijdragen aan het reduceren en voorkomen van verzuim door ziekte of andere oorzaken.

Doelgroep

Deze training is voor ieder team dat meer succes uit de samenwerking wil halen of dat zelfs wil innoveren.
Deze training is ook heel geschikt voor teams die een nieuwe start willen maken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan deze training.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De volgende onderwerpen zullen, gedurende de training, aan bod komen:

  • Elementen voor teameffectiviteit
  • Succesfactoren voor teamwork
  • Ons teamprofiel
  • De praktijk van samenwerken: succes of valkuil

Bijzonderheden

Deze training is specifiek bedoeld voor teams in organisaties, bedrijven of instellingen.

Duur & Prijs

Duur: 1 dag
Prijs: €625,00

Heeft u een vraag voor ons?