BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Masterclass vitaliteit voor IT’ers

Jouw vitaliteit is de basis voor jouw gezondheid en je geluk. Zowel thuis als op het werk. De verschillende aspecten van vitaliteit bepalen hoe fit je jou voelt, of je lekker in je vel zit, hoe jouw omgang met anderen is en waar je energie en inspiratie van krijgt. Jij wil je vitaliteit optimaliseren.

In de huidige tijd van hoge werkdruk, veel informatie en stress, biedt een goede vitaliteit weerstand tegen een burn-out en uitval. In de masterclass onderzoeken we alle aspecten van vitaliteit, wat hierin voor jouw belangrijk is en hoe je jouw vitaliteit zelf kan verbeteren. We doen veel oefeningen en leren hoe we onze vitaliteit kunnen meten en verbeteren. Dit op basis van wetenschap met een zeer laag zweef-gehalte. In de masterclass spreken we de taal die wij als IT’ers en hoofddenkers spreken en herkennen.

Doel

Deze masterclass helpt je je beter te voelen en bij het verlagen van uitval, het verhogen van (werk)geluk en het optimaliseren van prestaties, zowel op het werk als privé.

Deze masterclass is gebaseerd op het boek ‘Vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers. In deze masterclass gaan we verder waar het boek stopt, met als doel nog verder op jouw vitaliteit in te zoomen en te leren wat jij zelf kan doen om vitaler te worden en te blijven.

Doelgroep

Deze masterclass is voor iedereen en in het bijzonder voor IT’ers en andere hoofddenkers. Zij die regie willen nemen over hun eigen leven en vitaliteit en aanslaan op de rationele benadering.

Voorkennis

Deelnemers aan de masterclass ‘Vitaliteit voor IT’ers en andere hoofdenkers’ of de deelnemer lezen voor de masterclass het boek ‘Vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers’.

Vorm

Maatwerk

Voor HR: De masterclass past binnen lopende trajecten in de organisatie, in combinatie met bestaande interventies.

Inhoud

Tijdens de masterclass gaan we met ieders input aan de gang, we behandelen alle onderdelen uit het boek en gaan hier interactief met diverse werkvormen mee aan de slag. Zo gaan we stress meten aan de hand van de ademhaling, leren we de eetmeter te gebruiken en leren we volledig te ontspannen in twee minuten. We zullen er ook achter komen wat we eigenlijk het liefste doen en waar we energie van krijgen.

We werken vanuit wetenschappelijk bewezen methoden naar concrete, meetbare resultaten. Geen zweverig gedoe en je hoeft nergens in te geloven.

Na het volgen van deze intensieve masterclass en het lezen van het boek, krijg je een diepgaand begrip van vitaliteit en ben je in staat om:

  • Stress te managen en piekeren te verminderen
  • Voldoende te bewegen, zonder sportschool
  • Je fit te voelen, door bewuster te eten
  • Beter om te gaan met dagelijkse uitdagingen en ‘moeilijke mensen’
  • Beter te slapen zonder pillen
  • Meer werkgeluk te ervaren
  • Een burn-out te herkennen en mogelijk te voorkomen
  • Je werk/privé balans te managen
  • Je vitaliteits-ontwikkeling voor de rest van je leven vorm te geven.

Bijzonderheden

Na het volgen van de masterclass kan je eventueel met een coach aan de gang om persoonlijke vraagstukken aan te pakken.

Duur & Prijs

Duur: 2 dagen
Prijs: €1.280,00

Heeft u een vraag voor ons?