BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Verbindend Communiceren – begeleide e-learning

Professioneel en goed communiceren is een vaardigheid die in vrijwel elke bedrijfstak als functie-eis wordt gesteld. Helder kunnen verwoorden wat u bedoelt waarbij u ook oog hebt voor de ander, gaat verder dan gewoon communiceren. Het helpt u om tot een betere samenwerking te komen.
Verbindend communiceren is dè methodiek die erop gericht is om vanuit empathie een verbinding aan te gaan met uzelf en anderen. U leert hoe u neutraal en met verantwoordelijkheid voor eigen gevoelens en behoeftes kan communiceren met anderen. Verbindend communiceren stelt u in staat om uzelf helder en integer uit te drukken, terwijl u tegelijkertijd de ander met respect en begrip tegenmoet treedt.

Doel

  • U leert u respectvol te uiten
  • U leert empathisch en actief te luisteren
  • U leert hoe u in contact met uzelf kan blijven door u bewust te zijn van uw eigen emoties en behoeftes
  • U leert open vragen te stellen
  • U leert oog te hebben voor de non verbale aspecten van communicatie en deze bewust in te zetten

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor een ieder die op professionele wijze communicatie wil gebruiken om de samenwerking te verbeteren.
Verbindend communiceren is ook een bijzonder effectieve manier om feedback te geven zowel in de persoonlijke sfeer als in de zakelijke omgeving. Met name in situaties waar sprake is van weerstand, is het een succesvolle manier om respectvol contact op te bouwen.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

U kunt in de communicatie met anderen onderscheid maken tussen feiten en interpretaties, maar ook behoeftes en onderliggende emoties herkennen. Daarnaast kunt u communicatie inzetten om een sfeer van openheid en gelijkwaardigheid te creëren en zo de samenwerking te bevorderen. U weet hoe u verschillende gesprekstechnieken kunt inzetten om weerstand te doorbreken en opbouwende feedback te geven.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?