BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Timemanagement – begeleide e-learning

Veel mensen vinden het moeilijk om effectief te werken. Want hoe bepaalt u nu eigenlijk uw prioriteiten en welke manieren zijn er om prioriteiten te stellen? En hoe zorgt u ervoor dat u gefocust werkt en tegelijkertijd overzicht behoudt?

Hoe bereikt u meer met minder moeite? Werk beter plannen en organiseren begint bij de basis: effectief werken. Weten wat u wilt en dat duidelijk maken voor uzelf is een vereiste om succesvol te zijn. Pas als u dat helder hebt kunt u de juiste prioriteiten stellen. Veel mensen denken dat hard werken de oplossing is. Maar is het niet beter om slimmer in plaats van harder te werken? Hoe gaat u om met interrupties van collega’s? Hoe stelt u prioriteiten als u teveel werk hebt? En hoe zorgt u ervoor dat u gefocust werkt?

Doel

Na afloop van de training bent u in staat om:

  • Op een heldere manier doelen en resultaten te formuleren en te communiceren
  • Snel grip te krijgen op taken en deze uit te splitsen naar acties, informatie en mensen
  • Op de juiste manier prioriteiten te stellen en op een koersvaste manier te werken
  • Op een breinvriendelijke manier te werken
  • U uitsluitend te focussen op acties die bijdragen aan uw succes

Doelgroep

De training is bestemd voor iedereen die resultaatgericht wil werken en zichzelf wil leren om op een koersvaste manier te werken.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

In deze training leert u hoe u op een heel bewuste manier grip op uw werk krijgt en hoe u de juiste keuzes maakt die bijdragen aan uw succes. Dit doen wij aan de hand van de volgende punten:

  • Wat is de basis van ons dagelijks werk en hoe formuleert u doelen.
  • Welke manieren zijn er om prioriteiten te stellen en hoe kun u uzelf sturen.
  • Hoe zorgt u ervoor dat u overzicht behoudt én gefocust kunt werken.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?