BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Maak je Comeback met Hans van Breukelen en Menno Diederiks – begeleide e-learning

Na het grote succes van het boek is hier dan nu de ‘’Maak je comeback training’’. Deze training geeft u alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. Tijdens deze inspiratietraining ontdekt u de kracht van uw comeback. Door de juiste vragen te stellen nemen Hans van Breukelen en Benno Diederiks u langs de acht stappen van het comeback-model. In gesprek met de eventueel andere deelnemers ontdekt u uw eigen valkuilen en uitdagingen. Een mooie eerste stap in het maken van uw comeback!

Doel

Na afloop van deze training bent u de spelbepaler van uw eigen scenario. U ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan uw passie.

Doelgroep

Voelt u zich uitgerangeerd? Bent u ontslagen of gaat u scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is uw bedrijf failliet gegaan? Lijd u onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind u geen voldoening meer in uw werk? Grijp nu uw kans! Dit is hét moment om uzelf opnieuw uit te vinden.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

U maakt kennis met de 8 stappen van het ‘maak je comeback-model’ waarin onderstaande vragen worden beantwoord.

  • Hoe win ik mijn herstelkracht, veerkracht en creatiekracht terug?
  • Hoe vind ik mezelf opnieuw uit, wat neem ik mee, wat wil ik anders doen en wat laat ik achter me?
  • Hoe win ik mijn nieuwsgierigheid, passie en creatiekracht terug?
  • Waar ligt mijn kracht en waar geloof ik in?
  • Wat ligt voor me en wat maakt me blij?
  • Hoe word ik van bankzitter mijn eigen spelbepaler?
  • Hoe word ik regisseur van mijn eigen Masterplan?
  • Tijdens deze inspiratiesessie zal u ervaren met gelijken waar de kracht van uw comeback ligt en u gaat naar huis met een concreet doel om zelf uw comeback te realiseren.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?