BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Effectief Vitaal – begeleide e-learning

Als u stappen kunt ondernemen om uw energie te verhogen, concentratie en geheugen te verbeteren zou u dat doen? Wij willen allemaal vitaal zijn, genoeg energie hebben, mentaal helderheid ervaren, op je ideale gewicht zijn, je goed in je vel voelen enz.  De “best practices” van de afgelopen 10 jaar uit de praktijk hebben geleid tot deze inzichten en die willen wij graag delen.

Doel

U bent in staat uw gezondheid te beïnvloeden door de onderbouwde keuzes die u kunt maken na het volgen van deze training. Dit kan omdat u zich bewust bent van de invloeden van alle factoren op uw lichaam en geest en het effect daarvan op u op korte en lange termijn. Als u weet wat er kan gebeuren en welke “tegenhangers” u in kan zetten, bent u in staat om klachten te vermijden. Het effect van uw eigen acties is dat u, mentaal scherper bent, efficiënter kan werken en effectiever bent.  U ervaart meer motivatie en zelfvertrouwen dat een verbeterende levenskwaliteit en gezondheid biedt.

Doelgroep

Hoewel ieder mens uniek is, is deze training voor iedereen van toepassing. Hiervoor is een gezond lichaam toch een individuele aangelegenheid. Het is niet voldoende om standaard oplossingen toe te passen bij personen met gelijke klachten. U dient elke persoon vanuit een totale ofwel holistische zienswijze te bekijken, zodat u de oorsprong van de klacht kunt bepalen. Om dat te doen heeft u uitgebreide kennis van de werking van het lichaam nodig.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

In deze training leggen we de impact en gevolgen van onze gezondheidskeuzes uit. Door deze kennis wordt u bewuster van de mogelijkheden die ervoor zorgt dat u meer energie hebt, mentaal helderheid ervaart, meer motivatie en inspiratie krijgt om effectief vitaal te worden.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?