BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Succesvol Presenteren – begeleide e-learning

Opdrachten verwerven begint met duidelijk maken aan uw opdrachtgever wat de toegevoegde waarde van uw product of dienst is. Daarnaast is vertrouwen in u als persoon een vereiste. Daarom zijn persoonlijke, zakelijke presentaties noodzakelijk in het verkoopproces. Voor veel mensen iets waar ze erg tegenop zien. Want hoe vertelt u nu eigenlijk uw verhaal? Hoe maakt u daar een pakkende presentatie van? En hoe gaat u om met de spanning die vrijwel iedereen voelt bij het geven van een presentatie?

Doel

Na afloop van de training bent u in staat om:

  • Een salespitch op te stellen die past bij u als persoon en bij uw klant
  • Een salespitch aan uw publiek te presenteren op een krachtige manier
  • De juiste middelen te kiezen om uw presentatie te ondersteunen
  • Anderen te betrekken in uw verhaal
  • Uw presentatie betekenisvol af te sluiten

Doelgroep

De training is bestemd voor ondernemers en salesmedewerkers die een podium willen pakken voor het effectief presenteren van hun diensten en producten.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

In de training leert u hoe u zich over uw eigen onzekerheden kan zetten en een publiek overtuigt van uw toegevoegde waarde. Dit doen wij aan de hand van de volgende punten:

  • U leert uw onderscheidend vermogen te verwoorden: wat is uw verhaal?
  • U weet hoe u een presentatie/ pitch gestructureerd opbouwt en hoe u (audiovisuele) middelen en vaardigheden inzet om de boodschap kort en krachtig over te brengen.
  • U gaat presenteren/ pitchen leuk vinden omdat u beter omgaat met spanning door het verbeteren van houding en non-verbaal gedrag.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?