BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Work Life Balance – begeleide e-learning

Meer evenwicht tussen werk en privé, een succesvolle carrière opbouwen, Lukt u het ook om dit alles mooi in balans te houden? Wanneer u naar uw werk toe gaat is het misschien makkelijker om uw werk en prive afzonderlijk te behandelen. U plant als vanzelfsprekend apart tijd in voor uw werk, uw gezin en uw hobby en sociale contacten. Hoe anders is dat in coronatijd? Is het echt anders?

Doel

U bent in staat uw eigen omgeving en welzijn te beïnvloeden door de onderbouwde keuzes die u kunt maken na het volgen van deze training. Dit kan omdat u door bewust bent van de invloeden van alle factoren op jouw lichaam en geest en het effect daarvan op je op korte en lange termijn. U ervaart meer motivatie en zelfvertrouwen dat een verbeterende levenskwaliteit en gezondheid biedt.

Doelgroep

Hoewel ieder mens uniek is, is deze training voor iedereen van toepassing. Met behulp van de in deze training aan te reiken informatie bent u in staat om uw eigen situatie beter te beoordelen. Wat is voor u wel van toepassing en wat niet. Iedere deelnemer zal iets kunnen gebruiken van de hier aangereikte handvatten.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

Een slechte gezondheid (lichamelijk en/of geestelijk) kan een gevolg zijn van persoonlijke kenmerken die tot de privésfeer behoren en waarbij het aan de medewerker zelf is om de verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen inzetbaarheid, voor de kwaliteit van het eigen functioneren. In deze microtraining worden de impact en gevolgen van keuzes uitgelegd. Door deze kennis wordt u bewuster van de mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw leven meer in balans komt

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?