BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Privé Coaching Traject Productivity@Work

Het behalen van een goede productiviteit en een beter werkresultaat is een optelsom van taakgerichtheid, taakeffectiviteit, energieniveau en werkplezier. Om dat te bereiken moet je je bewust zijn van je ambities en je doelen en moet je parallel daaraan prioriteiten stellen en keuzes maken. Alleen op die manier kun je voldoen aan je eigen verwachtingen en die van anderen.

Door dit coachingstraject brengen wij je ambities, je doelen, je wijze van werken en vooral ook manier om daarin te ontwikkelen en groeien in beeld. Dit wordt vervolgens voorzien van praktische handvatten zodat je zelf vooruit kunt.

Doel

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepalen de deelnemer en de coach gezamenlijk welke doelstellingen er met het traject bereikt dienen te worden. Het uitgangspunt hierbij dat er duurzame gedragsverandering bewerkstelligd moet worden. De deelnemer wordt geprikkeld om bij de eigen toekomst van zijn/haar werk stil te staan en bewust nieuwe keuzes te maken. Het is een proces dat met een coachingstraject in beweging wordt gezet en daarmee niet eindigt.

Doelgroep

Een privé coachingstraject kan door iedereen worden aangevraagd en gevolgd. Inhoudelijk staan de persoonlijke vraagstukken en praktijksituatie van een deelnemer centraal. Daarmee wordt een privé coachingstraject helemaal afgestemd op de deelnemer.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training heb je HBO werk/denk niveau nodig. Verder ben je bereid tot zelfreflectie.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

In de Productivity@Work training krijgen deelnemers, door middel van praktische tools en oefeningen, inzicht in hoe ze een consistent hoger energieniveau kunnen bereiken en hun persoonlijke effectiviteit kunnen verhogen. Met behulp van een aantal tools op het gebied van besluitvorming, aandacht en energie kan de deelnemer aan de slag met een persoonlijk effectiviteitsplan. Deelnemers leren hoe ze, door betere keuzes te maken, hun kostbare tijd, aandacht en energie waardevol kunnen investeren. Onderwerpen die worden behandeld zijn:

  • Wat zijn mijn belangrijkste doelen?
  • Hoe stel ik prioriteiten?
  • Keuzes die leiden tot buitengewone productiviteit en effectiviteit
  • Kiezen voor wat echt belangrijk is
  • Communicatie die je productiviteit en effectiviteit vergroten
  • Als je iets doet, doe het goed!
  • Hoe een goede planning leidt tot betere productiviteit en effectiviteit
  • Impact van technologie
  • Bronnen van mentale en fysieke energie

Duur & Prijs

Duur: 3 sessies
Prijs: €945,00

Heeft u een vraag voor ons?