BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Privé Coaching Traject Energy@Work

Meer voldoening uit je werk en leven halen, heeft vooral te maken met de manier waarop je je energie in zet. Omdat op een effectieve manier te doen moet je zicht hebben op je mentale kracht, je emotionele veerkracht en je fysieke uithoudingsvermogen. Vanuit dit krachtige beeld ben je in staat om betere resultaten te behalen op een evenwichtige wijze. Met andere woorden: voor meer energie op je werk kies je voor investeren in energieopwekking. Dat is precies wat je met het volgen van dit coachingstraject kunt bereiken.

Doel

Tijdens een (telefonisch) intakegesprek bepalen de deelnemer en de coach gezamenlijk welke doelstellingen er met het traject bereikt dienen te worden. Het uitgangspunt hierbij dat er duurzame gedragsverandering bewerkstelligd moet worden. De deelnemer wordt geprikkeld om bij de eigen toekomst van zijn/haar werk stil te staan en bewust nieuwe keuzes te maken. Het is een proces dat met een coachingstraject in beweging wordt gezet en daarmee niet eindigt.

Doelgroep

Een privé coachingstraject kan door iedereen worden aangevraagd en gevolgd. Inhoudelijk staan de persoonlijke vraagstukken en praktijksituatie van een deelnemer centraal. Daarmee wordt een privé coachingstraject helemaal afgestemd op de deelnemer.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training heb je HBO werk/denk niveau nodig. Verder ben je bereid tot zelfreflectie.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

In deze training krijgt de deelnemer inzicht in hoe regelmaat en intensiteit van het mentale, emotionele en fysieke herstel leidt tot duurzaam presenteren. Met behulp van een aantal praktische tools en technieken is de deelnemer na deze training in staat zijn/haar persoonlijke energie beter te managen en daarmee zijn/haar veerkracht en prestatievermogen te vergroten. In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Hoe werkt energie in ons lichaam vanuit fysiologisch perspectief?
  • Hoe versterk je jouw mentale, fysieke en emotionele energie?
  • Hoe kun je omgaan met mentale, fysieke en emotionele weerstand?
  • Hoe zorg je voor effectief herstel?

Duur & Prijs

Duur: 3 sessies
Prijs: €945,00

Heeft u een vraag voor ons?