BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Meer inzicht en kennis van LinkedIn – begeleide e-learning

Wat kan LinkedIn betekenen voor u of uw business?

Tegenwoordig draait het veel meer om netwerken en verbinden. Voor bedrijven werkt koud verkopen steeds minder goed en roept meer weerstand op. Ook de traditionele manier van solliciteren met CV en brief werpt minder vruchten af voor werkzoekenden.

Daarom is LinkedIn tegenwoordig het online Social Media platform om actief te zijn en kansen te pakken. Met al bijna 8,5 miljoen Nederlandse profielen en wereldwijd ruim 700 miljoen profielen biedt dit enorme kansen.

Krachtig en slim inzetten van LinkedIn begint met inzicht en kennis van de onderdelen en mogelijkheden van dit zakelijk netwerkplatform voor professionals. Om daarna goed voorbereid met een aansprekend profiel en pagina je doelstellingen te bereiken.

Doel

 • U hebt meer inzicht en kennis gekregen van het algemene gebruik van LinkedIn en hoe dit slim en sterk in te zetten. Deze online training is dus vooral bedoeld om LinkedIn als zakelijk platform beter te leren kennen en inzicht te krijgen in de kansen met zakelijk netwerken.
 • U weet hoe u doelgericht kunt netwerken en uzelf sterker profileren.
 • U kent nu de belangrijkste onderdelen en functies van LinkedIn en hoe deze in te zetten. Zowel voor bedrijven (zakelijk en naar klanten) als particulieren (persoonlijk en voor je (loop)baan).
 • U kunt deze training gebruiken als voorbereiding en opstap voor het krachtig inzetten en inrichten van uw profiel en aanpak op en met LinkedIn.

Doelgroep

In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor mensen die LinkedIn nog niet kennen of daar nog weinig inzicht in hebben en weinig gebruik van maken. Of voor ondernemers, werknemers, werkzoekenden en studenten die het nuttig vinden om meer algemene inzicht en kennis te verkrijgen van de kansen met LinkedIn.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

 • Deze algemene online basistraining geeft u meer inzicht en kennis van LinkedIn als zakelijke netwerktool.
 • Wat is zakelijk netwerken en hoe kun je jezelf sterk profileren
 • Wat is LinkedIn, hoe werkt het en voor wie is dit interessant
 • Hoe ziet LinkedIn eruit, wat zijn de onderdelen
 • Hoe zet je het in voor je bedrijf naar je doelgroep
 • Hoe kun je het als CV inzetten en solliciteren
 • Welke onderdelen zijn interessant of bieden kansen

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs:

Heeft u een vraag voor ons?