BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Digitaal welzijn – begeleide e-learning

Hoe zorgt u ervoor dat technologie geen afleiding vormt, maar echt iets toevoegt aan uw leven? Technologie speelt tegenwoordig voor bijna iedereen een grote rol. In deze module leert u waarom het zo belangrijk is om technologie verstandig te gebruiken en hoe u beter bewust wordt van uw eigen internetgebruik. We bespreken ook de verschillende tools die u kunt gebruiken om verstandig met technologie om te gaan.

Doel

In de huidige wereld die altijd ‘aan’ staat, kan het moeilijk zijn om onze apparaten weg te leggen en even niet bereikbaar te zijn. Na afloop van deze training bent u in staat om:

  • Technologie verstandiger te gebruiken met behulp van onze tools en tips
  • Controle te krijgen over uw digitale gewoonten, zodat u kunt blijven richten op wat u belangrijk vindt
  • Uw digitale leven en online aanwezigheid bewuster te plannen en een plaats te geven naast uw ‘offline’ leven

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die het volgende wil:

  • bewuster worden van uw internetgewoonten
  • Het belang van doelen stellen voor uw technologiegebruik
  • De voordelen van het bijhouden van uw gebruik

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

Door meer controle te krijgen over onze digitale gewoonten en digitale gedrag, kunnen we de juiste balans vinden die voor ons werkt. Er is geen uniforme oplossing. Wat voor de ene persoon werkt, werkt niet per se voor de andere. Hier zijn een paar opties waarmee u uw band met technologie kunt verbeteren. In deze training wijzen we u op de valkuilen die er zijn bij het gebruik van internet, technologie en nog veel meer.

We maken u bewust van de risico’s en wat u kunt ondernemen om hier meetbaarder en bewuster mee om te gaan.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?