BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

LinkedIn branding, marketing en sales – begeleide e-learning

Veel (zelfstandig) ondernemers en bedrijven, met werknemers, zijn wel op LinkedIn aanwezig en actief. Maar vaak niet doelgericht of strategisch om het sterk in te zetten voor je business. Want LinkedIn als zakelijk netwerkplatform is zeer interessant en kansrijk om in beeld te komen bij je doelgroep. En in beeld te blijven. Door slim en sterk te netwerken en verbinden.
Deze online training gaat dieper in op de belangrijkste onderdelen en aspecten binnen LinkedIn voor jouw bedrijf. Voor je branding, werving, marketing en sales. Ook voor je acquisitie. Met veel aandacht voor het doelgericht en slim zoeken en verbinden. Het onderhouden en uitbreiden van je zakelijk netwerk, voor bestaande en nieuwe klanten.
Deze training is een combinatie tussen online training en een online coaching via Zoom. Na afronding van de online training wordt er samen met jou door de trainer een online coaching sessie ingepland. In deze sessie nemen we de resultaten uit de online training door en kun je de trainer vragen stellen over de online training.

Doel

Je weet nu hoe je LinkedIn in brede zin sterker en slimmer kunt inzetten voor jouw bedrijf. Met het bepalen van een strategie en heldere doelstellingen ga je jouw bedrijf krachtig in beeld brengen bij je doelgroep. Je versterkt je netwerk en legt verbinding met de belangrijke personen binnen andere bedrijven.
Je zet jouw profiel(en), pagina, groepen en berichten/artikelen slim en sterk in op LinkedIn. Je weet hoe je slim en effectief gebruik kunt maken van de zoekbalk en zoekfilters. Je weet precies hoe je doelgericht gaat zoeken naar (potentiële) klanten en meer prospects en leads gaat verkrijgen.

Doelgroep

Deze online training is vooral bestemd voor ondernemers, management en (commerciële) werknemers die meer uit LinkedIn willen halen voor het versterken van hun business en in beeld willen komen bij hun doelgroep. De nadruk ligt in deze training dan ook op connecten, volgen en verbinden in en met je doelgroep.

Vorm

Klassikale training en e-learning

Inhoud

Wat gaat u leren in deze training?

  • Deze marketing en salestraining geef inzicht en voorbeelden hoe je met jouw bedrijf je doelgroep kunt bereiken en binden.
  • LinkedIn inzetten in relatie tot je branding, marketing, werving en sales
  • Jouw LinkedIn-strategie en aanpak op LinkedIn met jouw profiel en pagina vaststellen
  • Afstemming met jouw website en LinkedIn
  • Je profiel verder finetunen en slim en sterk connecten en verbinden met je doelgroep
  • Jouw bedrijfspagina verder optimaliseren en inzetten voor je bedrijf naar doelgroep
  • Omgaan met content op LinkedIn voor jouw bedrijf
  • Inzicht en inzet van relevante groepen
  • Gebruik van zoekfilters met een case met opdrachten
  • Inzet van belangrijke onderdelen en functies van LinkedIn

Deze training gaat overigens uit van een gratis LinkedIn-account. Deze online training werkt ook met een fictieve case waarbij je deze case kunt omzetten naar jouw eigen bedrijf en doelgroep!

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?