BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

LinkedIn profieloptimalisatie werkzoekenden/werknemers – begeleide e-learning

Jouw profiel is de basis voor zakelijk netwerken en profileren. Maar vaak is een profiel snel aangemaakt of wordt er niet naar omgekeken. Ook zijn vele onderdelen nog niet bekend. Veel profielen zijn dus nog niet sterk en aantrekkelijk genoeg ingericht. En hier mis je dus kansen!
Denk dus eerst goed na over hoe jij jouw persoonlijk profiel hebt ingericht of gaat inrichten en optimaliseren. Zodat dit een eyecatcher is en een boost voor jouw loopbaan en zoektocht naar een nieuwe baan of uitdaging.
Wij willen meer inzicht geven en kennis borgen om bij te dragen aan jouw succes met het optimaal en krachtig inrichten en inzetten van LinkedIn met als basis een krachtig en aantrekkelijk profiel.
Deze training is een combinatie tussen online training en een online coaching via Zoom. Na afronding van de online training wordt er samen met jou door de trainer een online coaching sessie van ingepland. In deze sessie nemen we de resultaten uit de online training door en kun je de trainer vragen stellen over de online training.

Doel

Je weet nu hoe je jouw persoonlijk LinkedIn profiel krachtig en aantrekkelijke inricht en inzet om bij je potentiële werkgevers, recruiters en HRM in beeld te komen en blijven. Je kent alle onderdelen van jouw profiel en weet hoe deze sterk en slim in te zetten. Je bepaalt jouw strategie op LinkedIn en stemt jouw profiel daarop af. Je zet jezelf als werkzoekende of werknemer sterker op de kaart. LinkedIn is voortaan voor jou een mooi visitekaartje en eyecatcher om je krachtig te profileren.
Je kunt deze training gebruiken als voorbereiding en opstap voor de online training loopbaan en solliciteren. Omdat juist een krachtig en aantrekkelijk profiel de basis is om bij werkgevers, personeelszaken en arbeidsbemiddelaars in beeld te komen en blijven.

Doelgroep

In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor werkzoekenden en werknemers (ook boventalligen) die nog geen krachtig en aantrekkelijk persoonlijk profiel hebben. En het gevoel hebben hier nog meer uit te kunnen en willen halen om hun loopbaan te versterken en meer kans te hebben op die nieuwe baan. LinkedIn als een belangrijk en aantrekkelijk visitekaartje inzetten en je ?personal branding? een boost geven.

Vorm

Klassikale training en e-learning

Inhoud

Deze profieltraining speelt in om jouw profiel volledig, actueel, aantrekkelijk en slim (?VAAS?) in te richten.

  • Jouw LinkedIn-strategie en aanpak op LinkedIn met jouw profiel vaststellen
  • Je profiel a.d.h.v. je strategie en een checklist optimaliseren
  • Alle profielonderdelen doorlopen en beoordelen inclusief bereikbaarheid
  • Je profielsterkte en openbaar profiel toepassen
  • Extra opties in jouw profiel kennen en benutten
  • Jouw profiel in beeld brengen in je netwerk en bij potentiële werkgevers
  • In contact komen met toekomstige collega’s
  • Belangrijke en nuttige instellingen m.b.t. jouw profiel inzetten
  • Deze training gaat overigens uit van een gratis LinkedIn account. Tip: voor veel werknemers/medewerkers kan dit misschien interessant zijn om vanuit een loopbaan- of ontwikkelbudget af te nemen. Mijn ervaring is dat dit mogelijkheden biedt!

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?