BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Conflict Management – begeleide e-learning

Hoe herkent u een conflict, wat zijn de gevolgen, welke soort conflicten zijn er en hoe reageren wij hierop? Waarom escaleren conflicten? Hoe herkent u conflicten vroegtijdig, de-escaleer- en lost u ze op.

Wat en wanneer is er sprake van een conflict, wat zijn in het algemeen de gevolgen, welke soort conflicten zijn er en hoe reageren wij hierop? Waarom escaleren conflicten? Al deze vragen komen aanbod in deze training. Maar belangrijker dan dat, u leert ook hoe conflicten vroegtijdig te herkennen, te de-escaleren en op te lossen.

Doel

Na afloop van de training Conflictmanagement bent u in staat om:

  • Een conflict te plaatsen in een theoretisch kader
  • Soorten conflicten en de wijze van omgaan hiermee
  • Oplossingsstrategieën voor conflicten
  • Stappenplan voor het bemiddelen bij conflicten
  • De juiste taal en vorm te gebruiken

Doelgroep

De training conflictmanagement is in principe geschikt voor elke werknemer en manager, individueel of als groep.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

In de training krijgt u meer achtergrond over het ontstaan van conflicten, hoe er mee om te gaan en tools om in de praktijk te kunnen gebruiken. De doelstelling hiervan is een breder perspectief te geven omtrent het ontstaan en omgaan met conflicten. Dit doen wij aan de hand van de volgende punten:

  • Meer informatie over Conflictmanagement
  • Welke soort conflicten kan men onderscheiden en hoe kunt u ze evt. oplossen?
  • Wat is de juiste taal bij Conflictmanagement?

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?