BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

De werkvloer als het sportveld – begeleide e-learning

Als manager ben je veel meer dan iemand die zorgt dat het werk kan worden uitgevoerd. Je houdt niet alleen honderd bordjes in de lucht, je beheert de processen, bent een klankbord voor directie, aandeelhouders, samenwerkingspartners én je eigen team, maar je zit ook tussen allerlei vuren in en daarnaast ben je ook nog sociaal werker en soms zelfs relatietherapeut. En dan wordt er van jou verwacht dat je een bruisend team neerzet dat fantastische resultaten haalt. Hoe dan?
Op het sportveld liggen prachtige parallellen met de werkvloer. Er liggen namelijk dezelfde uitdagingen, maar ook dezelfde kansen. In deze training kijk je naar jezelf als de trainer/coach van een (jeugd)sportteam. De verwachtingen die er liggen. Verwachtingen vanuit jezelf naar je omgeving en je team, maar zeker ook andersom. Dat levert hele mooie inzichten op.

Doel

Aan het einde van deze training beschikt u over de kennis van voorwaarden die nodig zijn om bevlogenheid te creëren en medewerkers te kunnen laten floreren in hun functie. Daarnaast weet u wat er nodig is om de ontwikkeling van individu en team centraal te stellen voordat u kunt gaan kijken naar en genieten van de resultaten.

Doelgroep

Deze training is voor managers en leidinggevenden in alle markten en/of industrieën, die graag meer willen weten over het motiveren van werknemers om het beste uit zichzelf te halen. Managers die niet bang zijn om met een spiegel voorhoudend op zoek te gaan naar het creëren van bevlogenheid op de werkvloer.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

In deze training krijgt u inzicht in wat ervoor zorgt dat mensen bevlogen kunnen raken in hun functie. U krijgt inzicht in de mentale competenties die nodig zijn bij je teamleden om überhaupt het werk te kunnen doen. U leert wat het verschil is tussen een trainer en een coach en hoe u die verschillende vaardigheden en eigenschappen kunt gebruiken in het werkveld.
Na een korte introductie gaan we face 2 face aan de slag met 3 verschillende onderwerpen:
– Mentale competenties van de (bevlogen) speler
– Jij als trainer
– Jij als coach

Aan het einde van de training krijg je 30 dagen lang toegang tot ons online platform om de geleerde inzichten te borgen.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?