BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Intern waarderend auditorschap – begeleide e-learning

Tijdens deze training ontwikkel je de kennis en vaardigheden om een interne audit in je organisatie onder de lead auditor voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren en om intern auditorschap te zien als een onderdeel van het gehele kwaliteitsmanagementsysteem.

Doel

Je bent dan intern auditor en kan onder de lead auditor van je organisatie audits uitvoeren op een waarderende wijze om te leren in de organisatie.

Doelgroep

Alle professionals in de zorg die intern auditor zijn of willen worden in hun organisatie.

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

  • Je leert om het intern auditorschap te verbinden aan de kernelementen van het kwaliteitsmanagementsysteem door het opdoen van kennis over de basiselementen voor kwaliteit- en veiligheidsmanagement in de zorg.
  • Je bent in staat om een gedegen voorbereiding en uitvoering van de interne waarderende audit in deze rol te realiseren.
  • Je kan de bevindingen vanuit de interne auditgesprekken beargumenteert en appellerend rapporteren.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?