BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Situationeel Leidinggeven – begeleide e-learning

Mensen maken organisaties en bedrijven succesvol en: Leiderschap is de belangrijkste factor voor dit succes! Als beginnend leidinggevende komt er veel op u af. U moet leren omgaan met verschillende soorten mensen in verschillende situaties. Er wordt van u verwacht dat u zoveel mogelijk uit iedereen weet te halen en dat u daarnaast ook een fijne werkomgeving weet te creëren. En dat terwijl u uzelf aan het positioneren bent en uw rol probeert te pakken.

Doel

U weet hoe u uw leiderschap aan moet passen aan de behoefte van uw medewerker en u weet wanneer u het beste welke stijl kunt inzetten.

U bent in staat om te bepalen wanneer en aan wie u richting mag geven, rekenschap mag vragen, ruimte en ondersteuning mag geven en wanneer u kunt delegeren. U hebt uw stijlflexibiliteit vergroot en u bent in staat om te switchen tussen meerdere stijlen.

Dit programma levert u meer effectiviteit als leidinggevende op, waardoor u met meer vertrouwen uw beslissingen neemt. Hierdoor bereikt u uw doelen sneller en met minder inspanning.

Doelgroep

Voor leidinggevenden, middelmanagers, afdelingshoofden en professionals die recent leiding zijn gaan geven of dat al een tijdje doen en behoefte hebben aan meer gereedschap en praktische vaardigheden

Vorm

Klassikaal en e-learning

Inhoud

U krijgt praktische vaardigheden aangereikt waarmee u als leidinggevende in uw dagelijkse werkpraktijk meteen resultaten zult behalen. Zo leert u onder meer uw leiderschapsstijl aan te passen aan de behoefte van uw medewerkers en uw stijlflexibiliteit te vergroten. U leert verschillende stijlen van leidinggeven kennen en toepassen, verschillende gespreksstijlen toe te passen en het effect van uw gedrag beter te zien en bij te sturen.

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat uit 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training

Duur & Prijs

Duur: Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.
Prijs: €395,00

Heeft u een vraag voor ons?