BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Het deelnemen aan een beoordelingsgesprek

Beoordelen is een activiteit waaraan je elk jaar weer aan moet deelnemen. Het is dan vaak een gesprek waarin je je een lijdend voorwerp voelt. Het is immers lastig om kritiek te krijgen, want je hoort het liefste dat je alles goed. Het lijkt dus niet echt een tweegesprek en er staat altijd spanning op.

Wil je op een proactieve manier deelnemen aan een beoordelingsgesprek beginnen, dan is het goed om vooraf je eigen balans op te maken. Je eigen balans opmaken voorafgaand aan dit gesprek is belangrijk. In deze training leer je vooral hoe je je eigen rol goed kunt oppakken.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk.

Doelgroep

Medewerkers die jaarlijks aan een beoordelingsgesprek deelnemen en hun eigen inbreng willen versterken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

In het eerste dagdeel wordt door middel van theorie en door de deelnemers ingebrachte casuïstiek vormgegeven aan het fenomeen beoordelingsgesprek. Tijdens het volgende dagdeel oefenen de deelnemers met de deelname aan een beoordelingsgesprek. De volgende onderwerpen kunnen naast de beeldvorming aan de orde komen:

  • omgaan met feedback
  • actief luisteren
  • maken van heldere afspraken
  • kenmerken van assertiviteit
  • je rol tijdens het beoordelingsgesprek

Duur & Prijs

Duur: 2 dagdelen
Prijs: €630,00

Heeft u een vraag voor ons?