BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Het deelnemen aan een functioneringsgesprek

Medewerkers onderschatten de waarde van een functioneringsgesprek. Ze zien er tegenop en voelen erg veel voor en tijdens een dergelijk gesprek. Ze stellen zich terughoudend op en zien het gesprek eigenlijk te vaak als beoordeling. Dat is een gemiste kans!

Een functioneringsgesprek is weliswaar een formeel moment, maar het is ook een mogelijkheid om eigen ideeën naar voren te brengen en te bespreken. Wil je je eigen ideeën en wensen helder naar voren kunnen brengen, dan moet je je natuurlijk voorbereiden en ook goede afspraken leren maken. In deze training komt het hele gespreksproces aan de orde en ga je merken dat het veel mogelijkheden en kansen biedt.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk.

Doelgroep

Medewerkers die hun kans op groei en ontwikkelen willen versterken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis benodigd.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

Tijdens het eerste dagdeel kunnen we ingaan op de volgende onderwerpen:

  • beeldvorming over het functioneringsgesprek
  • onderwerpen tijdens een functioneringsgesprek
  • de waarde van een goede voorbereiding
  • het maken en opvolgen van afspraken
  • tips voor gespreksvaardigheden

In het tweede dagdeel staat het beoefenen van casuïstiek centraal. De deelnemers oefenen onderling en met de training korte gesprekken en krijgen daar feedback op.

Duur & Prijs

Duur: 2 dagdelen
Prijs: €630,00

Heeft u een vraag voor ons?