BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Training Soft Skills for Agile Workers

Agile werken stimuleert en motiveert betrokkenen en is al lang niet meer voorbehouden aan de IT-sector. Als organisatie gaan wij met onze relaties een partnership aan waarbij wij gebruik maken van deze manier van werken.

Om adequaat vorm en inhoud te kunnen geven aan het werkproces dat bij agile werken hoort, is ook een toolset benodigd op het vlak van soft en people skills. Dat betekent communicatie vaardigheden, het ontwikkelen van teamwork, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap en zelf coachings- en managementvaardigheden.

In deze training maakt de maken deelnemers kennis met deze elementen en krijgen handvatten voor hun dagelijkse praktijk om hier mee aan de slag te gaan.

Doel

In overleg met de opdrachtgever wordt door middel van een (telefonische) intake het uiteindelijke doel van de training bepaald. Binnen het centrale thema is er altijd ruimte voor maatwerk.

Doelgroep

Managers en medewerkers die deel uitmaken van een agile team waarin voortdurend een appèl wordt gedaan op de flexibiliteit, aanpassingsvermogen en resultaatgerichtheid van betrokkenen.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deelname aan deze training.

Vorm

Klassikaal en Maatwerk

Inhoud

Gedurende deze training zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Communicatie en agile werken
  • Persoonlijke effectiviteit in een agile werkomgeving
  • Efficiënt samenwerken en teamvolwassenheid
  • Zelfsturing en leiderschap
  • Beïnvloeden en resultaatgerichtheid

 

Duur & Prijs

Duur: 5 dagen (2 dagdelen) verdeeld over 5 weken
Prijs: €3.125,00

Heeft u een vraag voor ons?