BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

De innovatieve leeroplossingen van Tailor You helpen relaties richting een toekomstbestendige en wendbare organisatie. De 3 belangrijkste succesfactoren voor een dergelijke High Performance Organisatie vallen samen met het motto; Passie, Kracht en Eenvoud.

Het maximale uit mens en organisatie halen en elke dag op zoek naar net een beetje beter, leuker en anders. Kortom The Tailor You Way!

Bert Knot
Bert, directeur en eigenaar van Tailor ICT Training B.V., is de initiatiefnemer van Tailor You. Met 25 jaar ervaring in het opleidingsveld herkende hij al vroegtijdig de behoefte van de markt aan een zogenaamde “one stop shopping” gedachte en daarmee ook aan het leggen van de verbinding tussen technische IT-vaardigheden enerzijds en persoonlijke vaardigheden, cultuuromwenteling en organisatieontwikkeling anderzijds.

Als eindverantwoordelijke voor de algemene zaken binnen Tailor ICT Training B.V. en met zijn kennis van de business is Bert betrokken bij de doorontwikkeling van Tailor You. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het volledige IT-trainingsaanbod- en aanpak binnen het bedrijf. Zijn nauwgezette kijk op bedrijfsprocessen helpt Tailor You de juiste maatwerk leeroplossing op het juiste moment bij onze relaties aan te dragen.

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.