BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Mindfulness Training Rotterdam: bewust kiezen voor beter

De Mindfulness training in Rotterdam

Tijdens deze mindfulness training in Rotterdam zullen we op uw persoonlijke situatie ingaan en je leren om meer mindful te gaan denken. Leven en omgaan met eigen onhebbelijkheden is nooit makkelijk. Je ergeren aan de consequenties van de keuzes die je maakt, is dagelijks aan de orde. En dan nog het gevoel te hebben dat je leeft en werkt op de zogenaamde automatische piloot! We zijn ook continue afgeleid. Dat is niet vreemd in een wereld vol prikkels. We piekeren veel en zijn vaak bezig met zaken die eerder zijn voorgevallen, denken na over wat we graag ook nog zouden willen bereiken en dingen waarvan we vinden dat we die ook nog allemaal moeten doen. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat medewerk(st)ers allerlei fysieke klachten krijgen zoals hoofdpijn, slapeloosheid, last van je rug en spieren. En verder kunnen zich ook psychische klachten voordoen zoals stress, angst en andere negatieve gedachten over zichzelf en hun omgeving. Met andere woorden: het is tijd om zelf de regie weer op te pakken en focus aan te brengen in hun denken en doen zodat er weer rust komt in hun leven waarbij ze hun vertrouwde patronen doorbreken.

Doel

Het doel van deze mindfulness training in Rotterdam zal in overleg met u, middels een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Doelgroep

Iedereen die bereid is aan om zichzelf te werken, in beweging te komen en zich daardoor te ontwikkelen. Ze zijn bereid zichzelf kritisch onder de loep te nemen, bijvoorbeeld:

  • Waarom doe ik steeds wat ik eigenlijk niet wil doen?
  • Waarom doe ik steeds maar niet wat ik zo graag wel zou willen doen?
  • Hoe maak ik keuzes die goed zijn voor mij en ook rekening houden met mijn omgeving?

Ze vragen veel van zichzelf en willen hun mogelijkheden optimaal benutten. Feitelijk feedback geven en ontvangen vormt een belangrijk onderdeel van de mindfulness training.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De inhoud van deze training zal in overleg met u, door een telefonisch intakegesprek, bepaald worden.

Wij geven deze mindfulness training ook in de plaatsen:
Amsterdam, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Zwolle

Duur & Prijs

Duur: 2 dagen
Prijs: €0,00

Heeft u een vraag voor ons?