BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Enkele weken geleden zat één van onze coaches aan tafel bij een IT-medewerker/manager. Betrokkene maakte een zeer opgeruimde en georganiseerde indruk. Toch had hij een vraag gesteld die betrekking had op het thema timemanagement.
Een telefonische kennismaking leidde al snel tot een coachingstraject. De deelnemer was helder van tevoren: geen poespas, snel tot de kern komen en snel oplossen, want hij had het druk. Tijdens de gesprekken bleek al snel dat zijn rustige uitstraling een masker was. Hij kwam om in het werk, wist niet meer hoe hij alles in de beschikbare tijd kon afwerken en gaf bovendien aan dat hij graag werkte voor zijn baas, maar niet elke dag ook nog thuis wilde werken. Echter had hij geen keuze, hij moest wel, want hij wilde zijn ‘klanten’ niet teleurstellen.

In een traject van 3 coachingsgesprekken heeft de coach hem weer op de rails gezet. Na afloop vertelde hij dat hij dit echt niet verwacht had. En zeker niet dat hij inzicht zou krijgen in zijn eigen denken en handelen door simpelweg een spiegel voorgehouden te krijgen. In die zin kan een mens erg veel en ook tegelijk, maar nooit meer dan 7 dingen op een dag. Van die 7 dingen zijn er overigens als 3 ingevuld: sociaal en privé zijn er 2. De derde is in het werk “spare time” plannen, want er gebeuren altijd dingen die je niet voorziet.

Onze coachingstrajecten zijn niet alleen respectvol confronterend, maar ook Kort, Intensief, Snel en Succesvol. Met andere woorden: KISS

Angela van Poorten
Angela van Poorten

Angela Stoop – van Poorten is als commercieel medewerkster actief voor Tailor You. Ze doet graag onderzoek en gebruikt haar HR-kennis om te schrijven over Organisatiepsychologie. Als ze niet super ‘enthousiast’ is over haar favoriete onderwerpen creativiteit, motivatie, betrokkenheid, leren en geluk houdt ze van reizen.