BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Enkele weken geleden zat één van onze coaches aan tafel bij een IT-medewerker/manager. Betrokkene maakte een zeer opgeruimde en georganiseerde indruk. Toch had hij een vraag gesteld die betrekking had op het thema timemanagement.
Een telefonische kennismaking leidde al snel tot een coachingstraject. De deelnemer was helder van tevoren: geen poespas, snel tot de kern komen en snel oplossen, want hij had het druk. Tijdens de gesprekken bleek al snel dat zijn rustige uitstraling een masker was. Hij kwam om in het werk, wist niet meer hoe hij alles in de beschikbare tijd kon afwerken en gaf bovendien aan dat hij graag werkte voor zijn baas, maar niet elke dag ook nog thuis wilde werken. Echter had hij geen keuze, hij moest wel, want hij wilde zijn ‘klanten’ niet teleurstellen.

In een traject van 3 coachingsgesprekken heeft de coach hem weer op de rails gezet. Na afloop vertelde hij dat hij dit echt niet verwacht had. En zeker niet dat hij inzicht zou krijgen in zijn eigen denken en handelen door simpelweg een spiegel voorgehouden te krijgen. In die zin kan een mens erg veel en ook tegelijk, maar nooit meer dan 7 dingen op een dag. Van die 7 dingen zijn er overigens als 3 ingevuld: sociaal en privé zijn er 2. De derde is in het werk “spare time” plannen, want er gebeuren altijd dingen die je niet voorziet.

Onze coachingstrajecten zijn niet alleen respectvol confronterend, maar ook Kort, Intensief, Snel en Succesvol. Met andere woorden: KISS

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.