BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Het is zover. In de afgelopen maanden zijn we bezig geweest om onze Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden in een nieuwe unit onder te brengen. Deze unit draagt de naam TailorYou. Deze nieuwe unit is enerzijds voortgekomen uit de behoefte van onze klanten en relaties aan opleidingen, cursussen, coaching en andere leerinterventies buiten ons ICT-aanbod om. Anderzijds hebben we door de waardering voor onze activiteiten gemerkt dat we een daadwerkelijke toegevoegde waarde leveren aan het leerproces van mensen, teams en organisaties. We worden steeds vaker gevonden voor verandertrajecten, persoonlijk leiderschap programma’s en competentietrainingen. Dit doen we nu doen met een geheel eigen signatuur en een prominente eigen ‘plek’ binnen onze organisatie. Daarom stellen wij graag onze nieuwe unit aan u voor met als naam…… TailorYou.

Met als leidend leermotief “Anders kijken – Anders denken – Anders doen” ondersteunen we onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste koers en richting om als organisatie gewenste resultaten te behalen en medewerk(st)ers te boeien en te binden. Want immers: betrokken medewerk(st)ers die weten hoe ze hun werk efficiënt en effectief moeten doen zijn het kapitaal van uw organisatie.

We nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website en zo onze toegevoegde waarde, die we voor u kunnen hebben, te ontdekken. Graag zijn we ook uw partner met expertise.

Angela van Poorten
Angela van Poorten

Angela Stoop – van Poorten is als commercieel medewerkster actief voor Tailor You. Ze doet graag onderzoek en gebruikt haar HR-kennis om te schrijven over Organisatiepsychologie. Als ze niet super ‘enthousiast’ is over haar favoriete onderwerpen creativiteit, motivatie, betrokkenheid, leren en geluk houdt ze van reizen.