BEL VOOR OPLEIDINGSADVIES 085 - 02 00 522 info@tailoryou.nl

Het is zover. In de afgelopen maanden zijn we bezig geweest om onze Welzijn, Effectiviteit en Persoonlijke vaardigheden in een nieuwe unit onder te brengen. Deze unit draagt de naam TailorYou. Deze nieuwe unit is enerzijds voortgekomen uit de behoefte van onze klanten en relaties aan opleidingen, cursussen, coaching en andere leerinterventies buiten ons ICT-aanbod om. Anderzijds hebben we door de waardering voor onze activiteiten gemerkt dat we een daadwerkelijke toegevoegde waarde leveren aan het leerproces van mensen, teams en organisaties. We worden steeds vaker gevonden voor verandertrajecten, persoonlijk leiderschap programma’s en competentietrainingen. Dit doen we nu doen met een geheel eigen signatuur en een prominente eigen ‘plek’ binnen onze organisatie. Daarom stellen wij graag onze nieuwe unit aan u voor met als naam…… TailorYou.

Met als leidend leermotief “Anders kijken – Anders denken – Anders doen” ondersteunen we onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste koers en richting om als organisatie gewenste resultaten te behalen en medewerk(st)ers te boeien en te binden. Want immers: betrokken medewerk(st)ers die weten hoe ze hun werk efficiënt en effectief moeten doen zijn het kapitaal van uw organisatie.

We nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website en zo onze toegevoegde waarde, die we voor u kunnen hebben, te ontdekken. Graag zijn we ook uw partner met expertise.

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en word je ook erg gewaardeerd.